Passolig Kart İptali İcra Engeli

28 Şubat 2024 08:49

Passolig uygulamasında Galatasaray ön ödemeli kartım bulunmaktadır. Şimdi ise Kasımpaşa kartına başvuru yaptım ve kabul edildi. Para kesildi ancak maça bilet alabilmem için Galatasaray kartını iptal etmem gerekiyor. Fakat Aktif Bank'ta icram olduğu için sorun yaşanıyor. Passolig'de bilet alamıyorsam ve icra nedeniyle sorun varsa neden başvurum kabul ediliyor? Farklı bir karta para kesilmiş durumda. Acil olarak Galatasaray kartımın iptal edilmesini talep ediyorum. Aktif Bank ile anlaşmaları olabilir ancak Passolig'in sosyal bir platform olarak maç izlememize engel olmaması gerekir. Seyretme hakkımız yok mu?

28 Şubat 2024 16:07 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Harun
Harun
28 Şubat 2024 17:00

4 kez müşteri temsilcisine talep oluşturdum ve hala dönüş yok çok basit bir olay süresi dolmuş Passolig kartımı iptal edeceksiniz ve ben diğer kart ile maça gideceğim Passolig gibi büyük bir platform alakasız bir kredi icrası yüzünden neden maç izlememize engel oluyor lütfen sorun çözülsün şirketim Kasımpaşa spor sahibi ve bu olaya şaşırdılar büyük bir şirket bu yüzden beni bekliyor

Aktif Kartlarla Bilet Alamama Ve Mağduriyetin Giderilmemesi

04 Kasım 2025 13:30
Cihat sonuçtan hiç memnun değil

İki Takımdan Da Passolig Kartım Olduğu İçin Maça Bilet Alamıyorum

31 Ocak 2024 00:38