Passolig Kart Başvurusu Yaparken 2 Kere Ödeme Çekildi

13 Ağustos 2024 11:59831

Passolig kart başvurusu yaparken 2 kere ödeme çekildi. Sistem yoğunluğundan dolayı ilk olarak telefon numarası girerek ödeme yaptım, sayfa yüklenmedi. Yeniledim, bu sefer kartı girdim, onayladı ama telefon numaramdan da ödemeyi çekmiş. Ücretin iadesini istiyorum. Turkcell hesabıma.

13 Ağustos 2024 12:02 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

Baran
28 Ağustos 2024 21:37

Geçen ay iade ettiğiniz ödeme bu ay gene faturama yansımış ödemenin iadesini talep ediyorum lütfen benimle iletişime geçin

Passolig Kart Başvurusunda Çifte Ücret Kesintisi

18 Şubat 2025 08:241.456

"Anında dönüş yapıldı ve sorunum çözüldü teşekkür ederim"

Passolig 2 Kez Ödeme Aldı

13 Eylül 2023 00:281.218

Passolig kart için 2 kez ücret alındı. Mobil uygulamadan ilk başvuru yaptığım zaman hata verip beni web sitesine yönlend...

Çifte Para Çekim Sorunu

25 Ocak 2025 17:25274

Passolig kart başvurusu yaparken hesabımdan iki kez para çekme işlemi yapıldı. Paramın iadesini istiyorum. Sisteminiz kö...

Tümünü Gör
Passo Taraftar Acil Notuyla Kayıt Oluşturduğu Sorunların Çözümünde Acil Davranmaması

Passo TaraftarAcil Notuyla Kayıt Oluşturduğu Sorunların Çözümünde Acil Davranmaması

Passo Taraftar Numara Güncelleme Bu Kadar Basit Bir İşi Beceremeyen Bir Yer

Passo TaraftarNumara Güncelleme Bu Kadar Basit Bir İşi Beceremeyen Bir Yer

Passolig Kart Tipi Seçimi Hatası!

Passolig KartTipi Seçimi Hatası!

Orhan
Passolig Başvuru Ödemesi Yapamıyorum

Passolig BaşvuruÖdemesi Yapamıyorum

Ceren
Passolig Kartımın Elime Ulaşmaması!

Passolig KartımınElime Ulaşmaması!

Sait