Passolig Banka Kartı ve Kredi Kartı Başvuru Ücreti İadesi

01 Kasım 2023 18:24

31 Ekim 2023 tarihinde 1 adet kredi kartı başvurusu ve bir adet banka kartı başvurusu yaptım. Kredi kartı başvurum reddedildi. Reddedilince müşteri hizmetlerini arayıp kredi kartı başvurumu iptal ettim ve sonra banka kartı başvurumu da iptal etmek istedim fakat sistemde bir banka kartı başvurusu görünmediğini söylediler. Sonra daha detaylı bakınca 25 Ekim 2023 günü ödeme kısmında yarıda kalan başvurum olduğunu ve 31 Ekim 2023 tarihinde ki banka kartı başvurumun ödemesinin 25 ekimde ki ödeme kısmında yarıda kalan banka kartıma yapıldığı belirtildi.Sonra tekrar banka kartı başvurusu yaptım ve web'den reddettim.

Sonuç olarak 31 Ekim 2023 tarihinde benden bir adet banka kartı bir adet kredi kartı için 2 kere başvuru ücreti çekildi. Şu an tüm başvurularım iptal durumundadır aktif başvurum yoktur bunu müşteri hizmetlerini arayarak da teyit ettim. Eklediğim dosyada 2 kere ücret çekildiğinin ispatı mevcuttur. Acilen 2 ücretimin iadesini ivedilikle rica ediyorum. Sonuç almak istiyorum.

02 Kasım 2023 15:18

Merhaba ben bekir serkan büyük. Passolig uygulamasından 31 Ekim 2023 tarihinde bir adet banka kartı ve bir adet kredi kartı başvurusu yaptım. Akabinde tüm başvurularımı iptal ettim ve müşteri hizmetlerini arayarak da teyit ettim. Bir iadem bugün yapıldı fakat 2. İadem ile ilgili bir sonuç alamıyorum müşteri hizmetlerini devamlı arasam da bir sonuç alamıyorum. Müşteri hizmetleri yardımcı olamıyor. Böyle kotu bir uygulama daha önce hiç görmedim. 2. İademi de acil istiyorum. Bir daha asla Passolig'e basvurmicam. 31 Ekim 2023 tarihinde iki kere ücret çekildiğinin ispatı eklediğim dosyada mevcuttur. Sadece 1 iadenin yapıldığı 2. İadenin de yapılmadığının ispatı eklediğim dosyada mevcuttur.

02 Kasım 2023 08:22 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

02 Kasım 2023 14:36

Merhaba ben bekir serkan büyük. 31 Ekim 2023 tarihinde 2 kere çekilen kart başvuru ücretinin bir tanesi iade edildi 2. İadem gerçekleşmedi. 2. İademin gerçekleşmeni rica ediyorum.

02 Kasım 2023 14:37

2. İademin de gerçekleşmeni rica ediyorum.

02 Kasım 2023 14:53

Merhaba 31 Ekim de Yapı Kredi kredi kartımdan 2 kere kart başvuru ücreti çekildi. Şu an aktif başvurum yoktur hepsi iptal durumundadır müşteri hizmetlerini arayarak teyit ettim. Bugün 1 tanesi iade oldu. 2. İademi. De ivedilikle rica ediyorum. Müşteri hizmetlerini devamlı arasam da bir sonuç alamıyorum. Hiç yardımcı olmuyorlar bir daha asla ama asla bankanızdan hiçbir şeye basvurmicam.

02 Kasım 2023 15:10

Müşteri hizmetlerini devamlı arasam da bir sonuç alamıyorum. Müşteri hizmetleri bilgi veremiyor yardımcı olamıyor. Bir daha Passolig'in p sinin önünden geçmeyeceğim böyle sorumsuz ilgisiz bir uygulama ilk defa görüyorum...

03 Şubat 2025 01:19
Yunus sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2023 00:14
"Hızlı geri dönüş için teşekkürler"

04 Eylül 2023 17:51
Burak sonuçtan çok memnun