Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 15:43

Passolig Antalya Spor vize yaptırdığım halde Antalya Spor kombine bilet almak için giriş yaptığımda yer ve koltuk seçimi sonrası ödeme bilgisi yerine sepetinizin boş olduğu bilgisi verilip tekrar alışveriş yapmaya yönlendiriyor. Allah'a şükür zekamız da yerinde, alışveriş yapsak yaparız. Sizden sadece kombine satın almamıza yardımcı olmanızı istiyoruz. Ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşmek için aradığımda yaklaşık 8 dakika sonra ulaşamadım. Onları da tebrik etmek lazım. Sizden ricamız sadece kombine almama yardımcı olmanız. Yeterli.

27 Ağustos 2024 20:42

Passo dan Antalya Spor kombine bileti almak için giriş yaptığımda yanıltıcı görsel sunarak sahanın yanında olan koltuğu bana gösterip satın alıp da stada gidince meğersem bana en üstten yer satmışlar teşekkürler ederim Passolig gerçekten taraftar kandırmada bir numara

1724780493553.screenshot-20240827-204105.jpg
25 Ağustos 2024 22:43

Antalya Spor kombine Di almak için giriş yaptığımda biletimi sahaya yakın olduğu imajı verilerek satılan bilet meğersem en arka sıra ve koltuk numarası olarak satılıyor Passo müşterilerini de mağdur etmeye devam ediyor helal olsun görseli altta olan biletim ve benim yerimin sahaya uzaklığı yani anlayacağınız Passo pişmanlıktır aksini iddia eden varsa cevap yazabilir yaklaşık 2 hafta önce de kombine aldığım halde sepetim boş diyerek satış yapılmamıştı görseli ile paylaştım lig bitti daha dönüş yapacaklar görseller ektedir satılan bilet ve verilen yerin sahaya mesafesi

Ek
08 Ağustos 2024 15:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz ilgili ekibimiz tarafından değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passolig Müşteri Bildirimleri Yönetimi

08 Ağustos 2024 19:57

Şikayet iletmek mesele değil mesele aradığımızda 8 dakika sonra müşteri hizmetlerine bağlanmak için halen müzik dinlemekte.

27 Ağustos 2024 22:22

Size ilk şikayetimi 08 ağustos da yazdığımda ilgili birimlere görüşüp dönüş yapılacaktı bugün ise 27 Ağustos halen dönüş olmadı demek ki siz Passo çalışanlarınız birbirinizden haberiniz yok Amerika ya mektup yazsam cevabı 10 kere gelirdi bundan şu anlaşılıyor sizde iş ciddiyeti bir olay yok ancak en kısa dönüş yapılacak dersiniz taraftarı oyalarsınız Passo nun bölümleri bayağı koordineli çalışıyor tebrik etmek lazım bölümlerin bir birinden haberi yok👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

19 Temmuz 2023 11:26

15 Temmuz 2023 20:05