Semra sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 14:46

2 adet Paşabahçe 4 litre Harvest kırmızı kapaklı cam kavanozum var. İç plastik kapağı bozuldu ve kırmızı kapağı kırıldı. Aramadığım yer kalmadı ama bir türlü yedek kapaklarını bulamıyorum. Eğer turşu vb. İçin kavanoz arıyorsanız kesinlikle Paşabahçe önermiyorum. 5 liralık plastik kapak yüzünden koca kavanoz çöp oluyor. Çöpe atacağım koca kavanozları bir daha da Paşabahçe almayacağım. Yazık günah 5 liralık plastik için koca kavanoza. Lütfen kapakları bulmama yardımcı olun.

profile profile profile

Menderes sonuçtan çok memnun

Menderes
01 Eylül 2024 16:24
"İhtiyacım olan parçaların yenileri geldi tüm emeği geçen herkese PAŞABAHÇE'ye şikayet var'a çok çok teşekkür ederim."
Fevzi sonuçtan çok memnun

Paşabahçe Harvest Kırmızı Çift Kapaklı 8 Litrelik Kavanoz Kapak Sorunu

01 Ekim 2023 22:51
"Şikayetim yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra ilgili firma bana ulaştı. Kavanoz kapaklarını da kargoyla göndermişler onlar da tam olarak elime ulaştı. Hiçbir sıkıntım kalmadı. Teşekkür ederim Paşabahçe. Size güvenmekle, ürünlerinizi tercih etmekle ne kadar doğru ve yerinde bir karar verdiğimi bir kez daha göstermiş oldunuz. İyi ki varsınız. Sorun her zaman çıkar. Aslolan bu sorunu çözmektir. Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla."

22 Eylül 2024 00:08
Paşabahçe Harvest 8000cc Kavanozun Kapaklarını Bulamamak