Parolapara Adıma Hesap Açılmış

16 Temmuz 2024 20:064.851

Adıma bilgim ve iznim olmadan hesap açılmış gözüküyor. Cüzdanımı düşürüp kaybettim; kimlik ve banka kartlarım hepsi cüzdanımdaydı. Az önce mobil bankacılığa girmeye çalıştım, şifre yanlış dedi. Müşteri hizmetlerine bağlandım, şifre aldım ve mobil bankacılığa girdim. Benim adıma Parolapara hesabı açılmış ve para gönderme işlemi yapılmış olduğunu öğrendim. Direkt olarak hesabın kapatılmasını istiyorum. Yapılan ya da yapılacak hiçbir maddi ve manevi işlemden kesinlikle sorumlu değilim ve konu ile ilgili bilgim yoktur. Bu konuda yardımcı olmanızı talep ediyorum. Yeni fark ettim ve hiçbir işlemden sorumlu olmadığımı belirtmek istiyorum. Üçüncü kişilerin eline geçen hiçbir bilgiden de sorumlu değilim. Parolapara ekibine duyurulur. Tez zamanda herhangi bir işlem veya bir şeyden sorumlu değilim. Bir an önce hesap kapatılırsa sevinirim. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

18 Temmuz 2024 10:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Eren Bey merhaba, Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüz. Tarafımıza ilettiğiniz sorunla alakalı sizlere sesli arama sağladık fakat ulaşamadık. Konu ile ilgili sizlere mail yönlendirdik ,istenilen evraklar tarafımıza ulaştığı takdirde sizlere memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla Parolapara Destek Ekibi

Kimlik Bilgilerimle Açılan Hesabın Kapatılmasını Ve Güvenliğimin Sağlanmasını İstiyorum

29 Eylül 2025 18:502.778

"Teşekkürler"

İzinsiz Açılan Parolapara Hesabımın Kapatılmasını Ve Bilgilerimin Silinmesini İstiyorum

18 Mayıs 2025 14:572.612

Parolapara sisteminde adıma açılmış bir hesap olduğunu tesadüfen öğrendim. Ancak bu hesabın içerisinde yer alan telefon ...

1 Yorum

Öne ÇıkanKonular