Paribu T. C. Kimlik Numaramı Kullanarak Adıma Hesap Açtılar

Paribu T. C. Kimlik Numaramı Kullanarak Adıma Hesap Açtılar
Berkay
24 Ocak 2024 07:30

Merhaba Paribu yetkilileri,

Mağdur olduğum bir olay sebebiyle İş Bankası hesabım izinsiz bir şekilde kullanıldı ve bankamdaki tüm paralarımı açmadığım bir Paribu hesabına aktarıldı. Bu Paribu hesabını ben açmadım ve hesaba kayıtlı e-posta ile telefon numarası şahsıma ait değildir. Bu durumu sizinle paylaşmak ve yardım almak amacıyla iletişime geçiyorum. Şu anki kayıtlı bilgiler izinsiz işlem yapan kişilere aittir. Lütfen söz konusu hesabı bloke edin ve kimliğimi doğrulamam için bana fırsat verin. Aksi takdirde, hesaptaki paralar başka bir kripto cüzdanına aktarılacak ve bu paralara bir daha ulaşamayacağız.

Önceden hesabımda kayıtlı olan eski e-posta ve telefon numarası bilgilerinin izinsiz kişilerce kullanıldığını düşünüyorum.

Konu hakkında yardımlarınızı rica eder, acil dönüşünüzü sabırsızlıkla beklerim.

Saygılarımla,

26 Ocak 2024 11:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Yardımcı olmamızı istediğiniz konular hakkında Destek Birimimize mobil uygulama ve web sitemizde yer alan “Paribu Destek Merkezi” başlığından 7/24 ulaşabilirsiniz. Paribu Destek Birimi

Adem
25 Kasım 2024 19:50

Paribu Hesabım Askıya Alındı, 1900 USD'lik Param Bloke Edildi

Nigar
27 Ağustos 18:33
Paribu Hesabım Askıya Alındı, 1900 USD'lik Param Bloke Edildi
Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

Sadullah
23 Haziran 2024 19:21
Paribu Parama El Koydu

Paribu Hesabıma Erişemiyorum Kimlik Doğrulamasıyla Çözüm Bekliyorum

Ufuk
06 Eylül 16:47
Paribu Hesabıma Erişemiyorum Kimlik Doğrulamasıyla Çözüm Bekliyorum

Paribu Hesabım Haksız Yere Bloke Edildi, Destek Alamıyorum Ve Bakiyeme Ulaşamıyorum

Güneş
07 Ekim 17:44
paribu-hesabim-haksiz-yere-bloke-edildi-destek-alamiyorum-ve-bakiyeme-ulasamiyorum-2.jpg
paribu-hesabim-haksiz-yere-bloke-edildi-destek-alamiyorum-ve-bakiyeme-ulasamiyorum-1.jpg
Paribu Kategorileri