Köysel sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 17:05

Rahatsızlığımdan dolayı bir aydır evden çıkamıyordum ve iyileşir iyileşmez kızımı sinemaya götürmeye karar verdim. Paribu Cineverse Atlantis Sineması'nda 'Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör' filmini izlemeye gittik. 4 Şubat 2024, saat 13:20 seansına iki tam, bir öğrenci bileti aldık. Ayrıca iki adet kova mısır ve bir adet extra büyük menü mısır sipariş ettik. Resimde görüldüğü üzere her bir kova mısır yanında üçer adet kutu kola, extra büyük menüde ise iki kutu kola olması gerekiyordu. Toplamda 1029,40 TL ödeme yaptık. Ancak sinema personeli, resimlerde gördüğüm kutu kolaları veremeyeceklerini, açık bardak içecek almak zorunda olduğumu söyledi. Sipariş referans numaramız 'wtzdbwt' idi.

Ayrıca extra büyük kova menü için 'WXBM30381643451', diğer kova menüler için '3YKM30126387034' ve '3YKM30126397199' kodlarını aldık. Web sitenizdeki görsellerde kutu kola olduğu için sipariş verdiğimi belirtmeme rağmen, kasadaki personel bunu yapamayacağını belirtti. Açık kolaları tercih etmiyorum, çünkü hem fazla şekerli oluyorlar hem de hijyenik bulmuyorum. Maalesef aldığım içecekler de şekerli su gibiydi. Tüketici Hakları'na göre satışta gösterilen ürünün teslim edilmesi gerekmez mi? Paribu Cineverse Atlantis'e düzenli olarak giden bir müşteri olarak bu durumdan dolayı keyfimizin kaçırılması ve personelin tavrı konusunda ne düşünüyorsunuz? Açık içecek zorunluluğu ve personelin surat ifadesi hiç hoş değildi. Bu durumu kabul etmiyorum ve büyük bir firma olarak bu tür bir hizmeti yakıştıramadım. Eğer en büyük kova mısır menüsünde sadece açık bardak içecek verilebiliyorsa, bu durum satış görsellerinizde ve ürün açıklamasında belirtilmeliydi. Bu konuyu Tüketici Hakları Derneği'ne de ileteceğimi ve üç müşteri kaybettiğinizi belirtmek isterim.

Safak sonuçtan hiç memnun değil

Safak
26 Mart 2024 11:32
Paribu Cineverse Zorla Fahiş Fiyata Ürün Satıyor
Paribu Cineverse Zorla Fahiş Fiyata Ürün Satıyor

12 Şubat 23:35
Paribu Cineverse: Müşteri Memnuniyetsizliği Ve İptal Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
15 Ocak 2024 16:30
Paribu Cineverse Haksız Kazanç Elde Etmesi İnsanları Küçük Görme
Çağlayan sonuçtan hiç memnun değil

Çağlayan
14 Şubat 2024 23:03
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
29 Mart 2024 00:12