Parex Yer Silme Seti

26 Aralık 2023 18:081.118

Parex markasının tinny markalı kova setini satın aldım 3 hafta olmadan setin mop'un sapı arızalandı.
Müşteri hizmetlerini aradım verdiği WhatsApp numarasına ürünün video sunu yükledim sıkıntıları yazdım dönüş sağlanmadı.
Müşteri hizmetlerini 17.30 da tekrar aradım mesai saatleri içinde arayın diyor 08.30 saati ile 18.00 saatlerinde arama yapın diyor bu ciddiyetsizliği anlaya bilmiş değilim.

27 Aralık 2023 09:27 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Erdogan
4 Ocak 2024 17:13

Firma 1 hafta önce sap yollayacaklarını yazdılar WhatsApp hattından hâlâ Herhangi bir gelişme yok sanırım Çin'den geliyor

Parex Temizlik Seti Hayal Kırıklığı

11 Mart 2025 12:46599

"Şikayetimle ilgili geri dönüş yapıldı sorun çözüldü teşekkür ederim"

Parex Kalitesizliği Ve Umursamaz Müşteri Hizmetleri

13 Kasım 2023 09:24463

Parex firmasından almış olduğum ürün kırık çıktı. Daha sonrasında firma ile iletişime geçtim; sapı kırık olduğu için ban...

Parex Kalitesizliği Ve Umursamaz Müşteri Hizmetleri

Parex Wondero Çözümsüzlük Mağduriyeti

10 Aralık 2023 22:51607

Parex Wondero mopu aldığım 2 ay olmadan sapı kırıldı. İlk olarak 20 Kasım 2023'te Parex Müşteri Hizmetleri ile görüştüm....

Parex Wondero'nun Bozulması Ve Parex'in Tarafıma Ulaşmaması

5 Aralık 2023 09:41185

"WhatsApp hattı ile iletişime geçen Esra hanım'a sorunumu çözdüğü ve anlayışla yaklaştığı için teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör

Asiye
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex TornadoSıkma Aparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem

Öne ÇıkanKonular