Pandora Mücevher Trendyol Üzerinden Pandora Satıcısından Alınan Kusurlu Ürün

19 Ağustos 2023 00:56

Trendyol üzerinden Pandora satıcısından 3 adet moments kalp klipsli bileklik satın aldım. 1 tanesi ayıplı ürün olarak gönderildiği için aldığım günden beri kullanamadım. Ürünün faturasını ve sertifikasını ürünün barkodlu ambalajını alıp en yakın Pandora (Emaar Square Mall) mağazasına götürdüm. Ürünü inceledikten sonra klipsin tutmadığını sıkı kapanmadığını ve koldan düştüğünü tespit ettiler. Ürünü Trendyol'dan Pandora satıcısından aldığımı söyledikten sonra ürüne müdahale edemeyeceklerini söylediler. Trendyol müşteri hizmetlerini arayıp şikayetlerimi dile getirdikten sonra ürünü incelemeye alacaklarını söyleyip bir kod oluşturup o şekilde göndermemi söylediler.

Kodu oluşturup ürünü sertifikası ve barkodlu jelatini ile değişim için incelenmesi için gönderdim 1-2 gün içerisinde ürünün ücret iadesini yapıp hiçbir inceleme yapılmadığına emin olduğum için itiraz ediyorum. Ben bu ürünü indirim döneminde 26 Temmuz 2023 tarihinde 1239₺'ye aldım ve ayıplı malı Pandora satıcısı bana gönderdi sonrasında oluşan zamlardan dolayı ürünün 18 Ağustos 2023 fiyatı 1739₺'dir. Ben ürünün değişimini talep ettim bana ürünün ücret iadesi gerçekleştirildi. Aradaki fiyat farkından dolayı mağdur edilen taraf ben oluyorum. Hem kusurlu mal gönderiyorsunuz hem ürünün arkasında durmayıp ürünün ücretini iade ediyorsunuz.

Her tüketicinin bu gibi ürünlerde değişim hakkı vardır. Ya aradaki fiyat farkının ücretini bana ödersiniz ve ben o ürünü o şekilde alırım ya da Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak yasal işlem başlatırım. Ne Trendyol arkasında duruyor ne Pandora ürünün arkasında duruyor. Aradaki fiyat farkı tüketici olarak beni etkiliyor. Ben ürünü gönderirken dahi içerisine not bırakarak ürünün değişimini talep ettim. Dilerseniz gerekli incelemeleri başlatabilirsiniz ben ürünün fiyat farkını talep ediyorum! O kadar para verip ürün alıyoruz sertifikalarıyla birlikte ürünlerin garantileri bile var en ufak bir şeyde her yeri arayarak kontrol ettirirken ürünün arkasında sırf fiyat farkı olduğu için iade ettiniz! Gereğinin yapılmasını arz ediyorum!

Pandora Bileklik Klips Sorunu Ve Garanti Kapsamında Değişim Talebi

31 Ekim 2025 12:30
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Pandora Bilekliğin Klipsi Açıldı, Charm Ve Bileklik Kayboldu Mağdur Oldum

05 Ağustos 2025 17:25
Eren sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 17:22
Kısa Sürede Kopan Pandora Bileklik Garanti Sürecinde Mağaza Engeli
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Resmi Satıcı İddiası Altında Garantili Bileklik İçin Destek Yok

16 Nisan 17:42