Ayşe sonuçtan çok memnun

Pamukkale Turizm Pis Kirli Otobüs Rahatsız Koltuk

Pamukkale Turizm Pis Kirli Otobüs Rahatsız Koltuk
25 Aralık 2023 18:27
Ayşe'nin Teşekkür Mesajı
“Dönüş sağlandığı için teşekkür ederim. Arayan hanım efendi ilgilendi sürecin takipçisi olacaklarını belirttiler”

20.12.2023 tarihinde saat 11.30'da Bursa-İstanbul Esenler güzergâhı için Pamukkale Turizm'den otobüs bileti satın aldım. Ancak otobüsün temizlik durumu o kadar kötüydü ki, yerlerde böceklerin dolaştığını gördüm. Eşim veya ben, genellikle 10 günde bir İstanbul-Bursa arasını Pamukkale Turizm ile seyahat ediyoruz. Bu nedenle otobüsün bu derece kirli ve böceklerle dolu olması gerçekten şaşırtıcıydı. 25.12.2023 tarihinde saat 13.30'da Esenler otogarından dönüş için bindiğim otobüste de koltuğum geriye yatmıyor ve emniyet kemeri arızalıydı. Koltuk da oldukça rahatsız ediciydi. Durumu muavine bildirdiğimde, bana kullanımı konusunda talimat vermeye çalıştı. Ancak daha önce de seyahat ettiğimi ve sorunun koltukta olduğunu söylediğimde inanmadı ve yan koltuğu indirerek 'Bakın, böyle yapılır' demeye çalıştı. Sonrasında koltuğun gerçekten arızalı olduğunu gördü. Ön tarafta şoför ile olan konuşmalarına tanık oldum, daha önce de koltuğun arızalı olduğunu belirtmiştim ancak onarılmamıştı. Diğer bir yolcu da koltuğu indiremediğini söyleyince başka bir personel, 'Evet, o koltukta ben de oturdum, arızalı ve sırt kısmı inmiyor' dedi. Dudullu'da başka bir koltuğa geçmem teklif edildi. Tüm bu olaylar yaşanırken, otobüsün personeli 12 numaralı koltuğun sorunlu olduğunu zaten biliyordu. Buna rağmen biletin satışı yapılmıştı. Ne yazık ki, oldukça kötü bir gidiş-dönüş yolculuğu deneyimi yaşadım.

28 Aralık 2023 18:12

Tarafıma bu numaradan arama gelmemiştir teşekkür ederim.

28 Aralık 2023 18:49 (Şikayetten 3 gün sonra)
28 Aralık 2023 19:56

Seçil sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 01:31
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Aralık 2023 19:28
Pamukkale Turizm 3 Saat 10 Dakika Esenler Gebze
Pamukkale Turizm 3 Saat 10 Dakika Esenler Gebze
Melek sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2023 02:32
Ömer sonuçtan memnun değil

02 Aralık 2024 16:47
Hijyen Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Kabusu
Hijyen Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Kabusu
Sarenin sonuçtan hiç memnun değil

Pamukkale Turizm Yanlış Otobüs, Koltuk Karmaşası Ve Uzun Süren Yolculuk Mağduriyeti

29 Ağustos 2025 22:54