Duygu sonuçtan çok memnun

PALGAZ Doğalgazı Açmaya Kimse Gelmiyor

Duygu
20 Ağustos 2024 15:14

16 Temmuz 2024 tarihinde Palgaz doğalgaz aboneliği yaptım. 5 iş günü içinde randevu oluşturup doğal gazın açılacağı söyledi. Ancak bir dönüş olmadı. 5 günün sonunda evde bulunamayacağımız için randevu talebini iptal ettik. 14 Ağustos günü tekrardan randevu talebinde bulunduk ancak 1 hafta olmasına rağmen hiçbir dönüş alamıyoruz. Müşteri hizmetlerine bağlandığımızda mesaj gelecektir deyip telefonu kapatıyorlar ve randevu oluşturulmuyor. Aciliyet bildirmemize rağmen mağdur olmaktayız ve bu duruma hızlı bir çözüm talep ediyoruz.

20 Ağustos 2024 15:44 (Şikayetten 29 dakika sonra)

Yener sonuçtan memnun

Yener
06 Şubat 2024 09:42
"Hiç kimse mükemmel değildir prensibim gereği puanlamayı ona göre yaptım. İlgili süreçte konuyla ilgilenen Merve hanıma ve işlemleri yapmaya gelen personele teşekkürlerimi iletiyorum. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Sorunların bu boyuta gelmeden çözülmesi temennisiyle."

Yasemin
09 Eylül 2023 10:38
Şadiye sonuçtan memnun

Şadiye
14 Mart 2024 15:47
"Keşke yazmama gerek kalmadan gazımız açılsaydı teşekkürler sonraki ilginiz için"

Ahmet
29 Ağustos 2024 17:47
Murat sonuçtan çok memnun

Murat
13 Şubat 2024 23:30
"Her ne kadar şikayete gerek duymadan ilerlemesi gereken süreçler olsa da soruna bir gün içerisinde çözüm buldular. Merve Hanım'a süreçteki ilgisi ve iş takibi sebebiyle ayrıca çok teşekkür ederim."