Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Dacia Özüçler Yetkili Renault Servisi Direksiyon Kutusu Vakası

05 Nisan 2024 20:39

2022 model Dacia Duster aracıma, Özüçler yetkili Renault servisinde direksiyon kutusu garantiden değiştirildi; fakat takılan parça aracımda farklı semptomlar göstermeye başladı. Bununla ilgili olarak servise tekrar başvurduğumda, yeni takılan parçanın çalışma prensibinin bu şekilde olduğu iddia edildi. Ancak servisteki usta aracı kontrol ettikten sonra parçanın uygun şekilde çalışmadığını ve gerekirse yeniden değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Ne var ki, hasar danışmanı parçayı fabrikaya iade etmekte zorlanıyor ve bana bu şekilde kullanmam gerektiğini söylüyor. Ben ise aracı bu şekilde kabul etmediğimi ifade ederek, eğer sorun çözülemezse eski direksiyon kutusunun tekrar takılmasını talep ettim ve başka bir serviste çözüm arayacağımı belirttim. Özüçler Renault servisinden memnun kalmadım ve sorunum çözülmedi. Aksine, daha fazla sorunla karşı karşıya kaldım.

Onur
28 Aralık 2023 09:55
Barış sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 15:41

Yetkili Servis Güvencesi Hayal Kırıklığına Dönüştü: Direksiyon Kutusu Arızası Ve Yüksek Masraf

19 Haziran 2025 13:29
yetkili-servis-guvencesi-hayal-kirikligina-donustu-direksiyon-kutusu-arizasi-ve-yuksek-masraf-1.jpg
Alirıza sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2025 12:04