Hande sonuçtan çok memnun

Öztan Hastanesi Acil Doktoru Tarafından Umursanmadım

17 Mart 2024 00:07
Hande'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetim üzerine Öztan hasta hakları tarafından arandım. Muayenemi ücretsiz bir şekilde uzman doktorları tarafından tamamen ücretsiz bir şekilde tamamladılar her adımda da yanımda oldular ilgi alakaları için çok teşekkür ederim.”

İki gün üst üste acil servise gittim. İkinci gün gittiğimde A**** Y******* adlı doktor, hastalıktan ayakta duramadığımı ve öksürükten konuşamadığımı gördüğü halde beni tam anlamıyla dinlemeden ve umursamadan sadece iğne verdi. Akşam nöbetim olduğunu ve işimin telefonla konuşmak olduğunu söylediğim halde bana rapor vermedi. Vermediği gibi bir serumla bile iyileşmeme çabalamadı, yüzüme bile bakmadı. Ben de verilen iğneyi reddedip çıktım. Böyle ilgisiz bir doktor için boşuna muayene ücreti ödedim. Adı özel hastane olmasına rağmen devlet hastaneleri bile daha ilgili.

18 Mart 2024 13:45

Şikayetim üzerine Öztan hasta hakları tarafından arandım. Muayenemi uzman doktorları tarafından tamamen ücretsiz bir şekilde tamamladılar ve her adımda da yanımda oldular ilgi alakaları için teşekkür ederim

18 Mart 2024 13:46

Teşekkür ederim 🙏🏻

18 Mart 2024 13:56

16 Ocak 2025 11:58
Simge sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2023 18:45
"İnşallah sorunlar tekrarlanmaz, ilginiz için tekrar teşekkür ederim"

18 Ocak 2025 11:45
Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39

03 Aralık 2023 13:26