Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Özlemce Döner Çayyolu Kötü Yemek

02 Ocak 2024 15:31

Pilav üstü döner yedim, gelen döner neredeyse pişmemişti bir iki lokma yedim gerisini sardım kediler için. Umarım kedilere bir şey olmamıştır çünkü ben mahvoldum mide bulantısından, masamız kalabalıktı şikayet etmek istemedim ama hakikaten kötüydü, aynı yere kesinlikle bir daha gitmem kötü bir deneyimdi.

Ayşe
Ayşe

Yorumlara aldanıp gittiğimiz özlemce dönerin guyaaa en iyi şubesi bizim için tam bir hüsran oldu döneri hiç güzel değildi iskenderi salçaya bulanmış şekilde geldi hepimiz birer çatal aldıktan sonra geri gönderdik kendilerini umduğumuz gibi değildi diye fikrimizi beyan ettik sipariş verip parasını ödediğimiz dönerleri hayvanlara vermek için aldık garsonlar bu şube için fazla düzgün ve kibardı kısacası gidecek olanlar bir kez daha düşünsün

Dilara
Dilara

3'u restoranda 150'ser gr, 2 sini de 100'er gram istediğimiz dönerler hepsini 150 gramdan yapıp o fiyatı aldılar söylememize rağmen. Bir de hata olmuş diye yanlışlarını kabul de etmediler. Üstüne üstlük yarısını bitiremediğim dönerimi de paket yapmalarını istemiştim, eve geldiğimde yarım dönerimin de paketlerin içinde olmadığını fark ettim. Tatsız bir tecrübeydi.

Azra sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 22:43

07 Ağustos 2024 20:18
Umida sonuçtan hiç memnun değil

Organica Restaurant Kahvaltı İçin Gitmiştim

28 Ağustos 2024 19:54