Antalya Uncalı Meydan Hastanesi Şikayetim

12 Ocak 2024 13:47

Antalya Uncalı Meydan Hastanesine 11.01.2024 tarihinde sabah 08.00 sıralarında giriş yaptık. Günlerdir hasta olan eşim için influenzadan şüpheleniyorduk. Direkt test yaptırdık ve sonuç göstermek için acilde o esnada görevli olan Dr. *** ''kim size test yaptırdı, ıııı hangi ilaçları kullandınız tamam dahiliyeye gidin ya da iç hastalıklarına gidin" gibisinden cümleler kurdu. Doktor beye eşimin günlerdir iyileşemediğini bir serum yapılmasını rica ettik. O esnada nöbet değişimi oldu ve yerine Dr. *** geldi. Şikayetimizi tekrar doktor hanıma anlattık ve kullandığımız ilaç ve iğnelerden bahsettik. İğneleyici bir üslup ile "doktorum ya hani ben biliyorum bunları" gibi cümleler işittik. Mesleğine saygımızdan ses etmedik ve önerdiği serumu yaptırdık. Aynı gün 22.00 sıralarında tekrar hastaneye gittik ve acilde uzun süre bekledik. Önümüzde sadece bir hasta vardı ve o esnada doktor ****acil bir hastasını sevk etmeye çalışıyordu. Sekreter ise sanki çok kalabalık varmışçasına gelen diğer hastaları sıra var diyerek kabul etmedi ve yolladı. Doktor hanım yerinden kalkıp bizi muayene bile etmedi. Eşimde mide bulantısı olduğunu, kullandığımız ilaçlardan kaynaklı zehirlenmiş olabileceğimizi söyledik. Yine alaycı bir tavırla "mide bulantısı koyduruyorum içine prostat ilacı değil" diyerek sözlerine devam etti. Herhangi bir saygısızlık yapmadan Dr. *** hanıma teşekkür ederek, müsaade odasına geçtik. Eşime serum takıldı, fakat hemşirelerin bitmek bilmeyen kahkahalarıyla baş başa kaldık. Eşim ve diğer hastalar serum yerken hemşireler yüksek seslerle birbirlerine espriler yapıyorlardı. Daha fazla dayanamayarak kibarca uyardığımda "buradan çıkın hastayı yalnız bırakın"uyarısı aldım. Hastamı bırakıp çıkmadım ve serumunun bitmesini bekledim. Sıklıkla tercih ettiğimiz nezih bir hastane olan Uncalı Meydan Hastanesindeki doktorların hastalara karşı ilgisiz ve alaycı tavrı ile hemşirelerin saygı durumunu göz ardı etmelerine üzüldüğümüz için bu şikayeti yapıyoruz. Gerekli hassasiyetin gösterilmesini hastalara daha özverili şekilde davranılmasını rica ediyoruz.

Bahadır sonuçtan hiç memnun değil

Özel Uncalı Meydan Hastanesi Uncalı Meydan Hastanesi Acil Ücreti

26 Ocak 2024 15:07
Özel Uncalı Meydan Hastanesi Uncalı Meydan Hastanesi Acil Ücreti
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Uncalı Meydan Hastanesi Uncalı Meydan Hastanesi

28 Eylül 2023 23:01
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 14:20

Yaşar Hastanesi Ticarethaneye Dönmüş