Hastanede Sağlık Yerine Para Önceliği

Hastanede Sağlık Yerine Para Önceliği
18 Ekim 2024 20:28

Tedavim amaçlı gittiğim bu hastanede maalesef paranın sağlıktan daha önemli olduğunu gördüm. 8 senedir hastası olduğum Dr. A**** Z**** Hanım'ın maalesef bu hastaneye yakışmadığını düşünüyorum. Tam kapsamlı Allianz tamamlayıcı sağlık sigortam olmasına rağmen sürekli ücret talep ediyorlar. İlk başta bir operasyon için 16.000 TL ücret istediler, itirazlarım sonucu 4.200 TL'sini sigortamın karşıladığını, kalanı nakit vermem gerektiğini söylediler ve mecbur kaldım, verdim. Sonrasında başka bir operasyon için 70.000 TL talep ettiler. 25.000 TL'sini sigortanın karşıladığını, 45.000 TL'sini nakit vermem gerektiğini söylediler. Hiçbir şekilde resmi bir evrak vermediler. Sigorta şirketim hiçbir şekilde ödeme yapmamam gerektiğini söyledi. Kendilerine hiçbir başvuru yapılmadığı söylendi. Hastanede devletin verdiği ücretin yetmediğini söylediler. Bunu kabul etmezsek tedavimizin yapılmayacağı söylendi. Görmüş olduk ki hem sigortadan hem bizlerden para alıyorlar. Tedavimi başka özel bir hastanede sigortam üzerinden devam ediyorum. Günümüzde yeni doğan bebek çetesi haberlerini gördükten sonra da bu hastane hakkında şikayette bulunmak istiyorum. Para için her şeyi yapabileceklerini gördüm. Paranın sağlıktan daha önemli olduğunu gördüm. Gereği umarım yapılır.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 20:14
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Asya Hastanesi Yanlış Bilgilendirme Ve Kötü Muameleyle Geçen Doğum Süreci

07 Şubat 2025 15:23
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Yaşanan Zorlayıcı Ve İlgisiz Muamele

21 Mart 2025 19:39
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi | İzmir Yaşadığımız Olumsuz Deneyim Ve Beklentilerimiz!

27 Eylül 2024 10:55