Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Özel Ekol Hastanesi | İzmir Yaşadığımız Olumsuz Deneyim Ve Beklentilerimiz!

27 Eylül 2024 10:55

En güvendiğim hastaneydi, bundan sonra adını anmam. Ayrıca acil gitmiş bir hasta, alerjisi nüks etmiş, ateşli ve kaşınıyor bir durum yaşadık. Fahiş muayene ücreti alıyorlar. Doktorun burnu havada, üstüne onca ilaç yazıyor, ağır ilaçlar mide koruyucu vermiyor. Çocuğumun midesi mahvoldu. Nasıl bir sorumsuzluk! Cildiye doktoru *** **** *** oradan dahiliyeye sevk ediyor. Bir de, beğenmezsen git SGK'ya der gibi bir laf ediyor. Dahiliyeden 20 bine yakın tahlil ücreti isteniyor. Kendi evladı olsa bunu mu yapardı? Ayrıca bir çare de bulamıyorlar, alt tarafı alerji olmuş çocuk, ilaç yazmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum ve oraya verilen muayene ücretimizi geri talep ediyorum.

27 Eylül 2024 10:36

En güvendiğim hastaneydi bundan sonra adını anmam kimseye de tavsiye etmem rezalet ayrıca acil gitmiş bir hasta alerjisi nüks etmiş ateşli kaşınıyor bir durum yaşadık fahiş muayene ücreti alıyorlar doktorun burnu havada üstüne onca ilaç yazıyor ağır ilaçlar mide koruyucu vermiyor çocuğumun midesi mahvoldu nasıl bir sorumsuzluk cildiye Dr. U Salih Çetiner oradan kulak burun boğaza sevk ediyor faranjit deniyor ki değilmiş o dahiliyeye sevk ediyor bir de egolu beğenmezsen gir SGK'ya der gibi bir laf ediyor dahiliyeden 20bine yakın tahlil ücreti isteniyor ne ara bu kadar gaddar olduk kendi evladı olsa bunu mu yapardı ayrıca bir çare de bulamıyor alt tarafı alerji olmuş çocuk ilaç yazmaktan başka bir işe yaramıyorlar gereğinin yapılmasını arz ediyorum ve oraya ve verilen muayene ücretimizi geri talep ediyorum

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Ücret Engeli Ve İlgisizlikle Karşılaştık

21 Temmuz 2025 23:39
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Avcılar Hospital Hizmetleri Ve Yüksek Ücretler Hakkında Hayal Kırıklığı!

17 Ekim 2024 12:24
Ferda sonuçtan hiç memnun değil

Academic Hospital Yüksek Fiyat Düşük Kalite Ve İlgisizlik

03 Mart 2024 13:20