Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hayat Hastanesi (Bursa) Haksız Ücret Talebi Ve Yanıltıcı Tanı

Özel Hayat Hastanesi (Bursa) Haksız Ücret Talebi Ve Yanıltıcı Tanı
20 Şubat 2024 20:45

20.02.2024 tarihinde eşim, dışkıda kanama ve ishal problemiyle Bursa Özel Hayat Hastanesi'nden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. S***** Y*****'e saat 15:10'da randevu aldık. Muayene öncesi, geçirilen operasyonlar ve tanı konmuş hastalıklar hakkında form doldurarak, daha önce hemoroid tanısı aldığımızı belirttik. Dr. Y*****, sadece karın bölgesinden yaptığı muayene sonucunda kolonoskopi ve ilaçlı tomografi istedi ve bağırsak hastalıklarından şüphelendiğini ifade etti. QNB Sigorta aracılığıyla tamamlayıcı sağlık sigortamız olmasına rağmen, Dr. Y***** kolonoskopi için 1250 TL ücret talep etti. Ücretin yalnızca elden nakit olarak ödenmesi gerektiğini, havale, EFT veya kredi kartı seçeneklerini kabul etmediklerini söyledi. Sigortamızın kolonoskopi ve tomografiyi karşılamasına rağmen ekstra ücret talep edildiği için, yapılacak tetkikleri kabul etmeyip hastaneden ayrılmak istedik. Ancak, Dr. Y***** yalnızca karın bölgesinden yaptığı muayeneye dayanarak hemoroid tanısı koydu. Girişte doldurduğumuz formda belirttiğimiz önceki hemoroid tanısına rağmen, Dr. Y***** tekrar hemoroid tanısı koydu. Bu tanı sigorta kapsamına girmediği için 1000 TL muayene ücreti ödemek zorunda kaldık. Bursa Özel Hayat Hastanesi'nden şikayetçiyim ve Dr. S***** Y*****'in hastalarından haksız kazanç elde ettiğini düşünüyorum. Hastane ve doktor hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını ve ödediğimiz muayene ücretinin iadesini talep ediyorum.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 10:23
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2023 17:12
Alper sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 08:58