Müge sonuçtan hiç memnun değil

Manavgat Özel Akdeniz Hastanesi Hatalı İşlem

05 Temmuz 2024 21:36

Merhaba, 29 Haziran 2024 Cumartesi günü dahiliye servisinde yapılan muayene sonrasında doktorun demir eksikliği teşhisi sonrasında acil servisinde serum takma işlemi yapılmıştır. Acil serviste bulunan erkek hemşire damar yolu açılışında sorun yaşamış olup, ilk başta serumun ilerlemediğini görmesine rağmen zorlamış ve 1-2 dakika içerisinde kolda oluşan acı ve şişkinlik neticesinde diğer bayan hemşire gelmiş ve serumu diğer koluma almıştır. İlk takılan kolumda o gün ağrı ve şişkinlik oldu ve geçer diye geçiştirilip gönderildim. Ertesi gün fotoğrafta görülen leke oluştu ve ağrım arttı. 1 Temmuz Pazartesi günü ateş ve ağrı şikayetiyle acil servise gittim ve acil doktoru bilgisi olduğu bir konu olmadığını ve cildiye doktoruna göstermemi söyledi. Daha da ilerleyecek korkusuyla cildiye servisi olmayan Manavgat'ta özel poliklinik buldum ve boş yere 2100 TL ücret ödedim ve yine sonuç alamadım. Kolumdaki leke aynı şekilde duruyor ve kimse ne yapılması gerektiğini bilmiyor. Çoğu kişi bile lekenin geçmeyeceğini söylüyor. Personelinizin yapmış olduğu bir hata sonucu hem maddi hem manevi konuda zarar görmüş durumdayım ve hala ilerleyen süreçte nelerle karşılaşacağımı bilmediğim için hastane yönetiminin bu konu ile ilgili çözüm üretmesini talep ediyorum.

08 Temmuz 2024 08:55 (Şikayetten 2 gün sonra)
Müge
Müge
09 Temmuz 2024 17:58

Öncelikle elbette yönetiminin bir parçası olduğunuz hastanenizi koruma çabasına girmeniz doğal bir refleks, aksi bir tepki beklenemezdi. Ancak başhekim yardımcısı olarak insanlara değer verilmesi gereken bir makam olarak burada iki satır yazı ile cevap vererek insanlara ilgilendiğinizi göstermeye çalışmak yerine gerçekten ilgilenip en azından davet edip yapılan hata sonucu hastanın ne durumda olduğunu görmeniz gerekirdi. Siz hata olduğunu kabul etmeseniz bile bu bir personel hatasıdır. Ben ilgili serumu yıllardır düzenli alan birisiyim, hatta son yıllar sürekli sizin hastanenizde yaptırdım ve hiç birinde böyle bir sonuçla karşılaşmadım. Savunduğunuz gibi damar yapısı gibi etkenler nedeniyle olsa daha önce de defalarca başıma gelmesi gerekirdi. Üstelik böyle bir şey olmadığı da diğer hemşirenin gelip diğer koluma 30 saniyede kolayca bağlayabilmesi de bunu yeteri kadar kanıtlar diye umuyorum. Personeliniz hata yaptı evet her zaman hata olabilir fakat yönetim olarak yaklaşımınız insanları değersiz kılmaktan öteye gitmediği görülmektedir. Söylemiş olduğunuz gibi basit bir morluk olmadığı, bu hata yüzünden günlerce ateşli olduğumu ve ateş yüzünden acilinize geldiğimi ve antibiyotik verildiğini kayıtlarınızdan görmeniz çok da zor olmadığını düşünmekteyim. Günlerdir halsiz, ara ara ateşli, kolum sürekli uyuşmuş şekilde yaşıyorum. Canlı bir gözle gören biri bu lekenin uzun yıllar geçmeyeceğini görür ve anlar, ki cildiye doktoru da lekenin tam olarak geçmeyeceğini belirtmiştir. Dediğiniz gibi kısa bir süre sonra geçecek kadar basit bir durum değil kısacası. Günlerdir çektiğim ağrılar, ateşler, halsizliklerin yanında bu işin psikolojik bir yönünün de olduğunu bilmeniz gerekir keza kolumda kocaman bir yanık lekesi gibi bir leke ile dolaşmak zorunda kalıyorum. Umarım yazmış olduğunuz gibi basit bir morarma olmadığını anlatabilmişimdir.

Medistate Kavacık Hastanesi Damar Yolu Açılamadı

03 Mayıs 2024 20:31
Medistate Kavacık Hastanesi Damar Yolu Açılamadı
Selenay sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 12:30

26 Ocak 2024 11:47
Yaşam Hastanesi (Batman) Damar Yolu Şikayeti
Yaşam Hastanesi (Batman) Damar Yolu Şikayeti
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Altınkoza Hastanesi Hemşire Hijyensizliği Ve Sorumsuzluğu

14 Ocak 2024 01:10