Yılmaz sonuçtan çok memnun

Özdilek AVM Yanlış Barkod Mağduriyeti

Özdilek AVM Yanlış Barkod Mağduriyeti
19 Mart 2024 22:28
Yılmaz'ın Teşekkür Mesajı
“Yıllardır güvenerek alışveriş yaptığımız marketle ilgili olumsuz hisler oluşmadan geri dönüş yapılmış olması bizi mutlu etti. Teşekkür ederim.”

18-03-2024 tarihinde Bursa Özdilek Park Nilüfer'de market alışverişi yaptım. Faturam yüksek geldi, kontrol ettiğimde 963 TL değerinde kıyma aldığım görünüyordu. Bu alışverişin bana ait olmadığını belirttim, aldığımız ürünlerin etiketlerini neredeyse tamamını poşetlerden geri çıkarmak suretiyle kontrol ettik ve kasiyer de böyle bir satın alma yapmadığımızı kabul etti. Müşteri hizmetlerinde tutarı kartıma iade etmelerinin çok uzun zaman alacağı, zor olduğu, onun yerine alışveriş çeki verebileceklerini söylediler. Ben de mağduriyet yaşanmaması için kabul ettim. Ertesi gün Özdilek yetkilisi bir kişi arayarak, aldığımız turplara yanlışlıkla kıyma barkodu bastıklarını tespit ettiklerini belirtti ve bu durumda aldığımız turpların ücretini tahsil edememiş olduklarını söyleyerek 4 tane turpun parasını istedi. Ayrıca 'hemen o gün o 4 turpun parasını ödemek için markete koşmamıza gerek olmadığını, birkaç gün içerisinde giderek ödemeyi yapmamızın onlar için uygun olduğunu' söyledi. Bu görüşme beni hem üzdü hem de kızdırdı. 20 yıldır Özdilek müşterisi olarak böyle bir olayın yaşanması ve ertesi gün böyle bir iletişim kurulmasını açıkçası çok yadırgadım. Yapılan hatayı fark etmeseydim orada benim yaşayacağım mağduriyetin yanında Özdilek'in 4 tane turpun ücretinin peşine düşmesini sizin değerlendirmenize bırakıyorum. Yılmaz G******** 0532********19.03.2024

19 Mart 2024 22:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

19 Mart 2024 23:10

Şikayetim ivedilikle değerlendirildi ve Ozdilek Park Müdürü arayarak yaşanan sıkıntı için samimiyetle özür diledi. Ben de kendisine gösterdiği profesyonellik için teşekkür ediyorum.

19 Mart 2024 23:16

20 Mart 2024 08:22

28227417 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Berna sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 19:56
"Kısa zamanda dönüş yapılıp açıklama için teşekkür ederim"

27 Ocak 2024 14:03
Abdulaziz sonuçtan çok memnun

Abdulaziz
09 Nisan 2025 01:05
"Teşekkürler"
Özdilek'te Yanlış Ürün Ücreti Ve İlgisizlik
Özdilek'te Yanlış Ürün Ücreti Ve İlgisizlik
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Özdilek AVM Kasada İlgisizlik Ve Poşet Talebine Yetersiz Cevap

03 Eylül 2025 23:52