Serkan sonuçtan çok memnun

31 Aralık 2023 10:52
Serkan'ın Teşekkür Mesajı
“Tarafıma geri dönüş yapıldı. Gerekli ilgi ve alaka gösterildi. Teşekkürler”

Dün Eskişehir Özdilek'te ücretsiz araba yıkama fişi ile arabamı yıkatmak için 20 aracın olduğu sıraya girdim. 1 saati aşkın sırada bekledim ve yaklaşık 5 kere yıkma istasyonu bozuldu. Bir şeyler yapıp tekrar çalıştırmayı başardı oradaki görevli. Benim arabaya sıra geldi ve yıkandıktan sonra aracı teslim aldım fakat fotoğraflarda da görüldüğü gibi tam olarak temizlenmemişti. Bu olay çok kez başıma geldi. Her uğradığımda ya cihaz bozuk oluyor ya da araç tam temizlenmeden çıkıyor. Bu soruna bir çözüm bulmanız gerekiyor bence. Yıkama sonunda yine ben temizleyeceksem ne anlamı kaldı?

31 Aralık 2023 11:03 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

01 Ocak 2024 15:16

27418461 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Serkan
Serkan
01 Ocak 2024 15:19

Tarafıma geri dönüş yapıldı. Gerekli ilgi ve alaka gösterildi. Teşekkürler

Günay sonuçtan hiç memnun değil

Hediye Araç Yıkama Fişlerinin Aniden Geçersiz Sayılması Mağduriyet Yarattı

01 Ekim 2025 14:31
hediye-arac-yikama-fislerinin-aniden-gecersiz-sayilmasi-magduriyet-yaratti-1.docx

12 Temmuz 2025 19:34
Murat sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 14:17
Alışveriş Karşılığı Verilen Araç Yıkama Fişi Geçersiz Sayıldı

Son Kullanma Tarihi Olmayan Yıkama Fişleri Geçersiz Sayıldı Mağduriyet Yaşıyorum

16 Eylül 2025 12:58
son-kullanma-tarihi-olmayan-yikama-fisleri-gecersiz-sayildi-magduriyet-yasiyorum-2.jpg
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2025 10:31