13 Kasım 2023 10:27

Owli marka Uyku Gurusu Cool Early Birds model bebek uyku tulumu aldık. Uyku tulumunu ortalama 1 ay kadar kullandık ve en son fermuar kapatırken fermuar kısmında iğne gibi çatallı bir parça elimizde kaldı. 2 aylık bebeğimiz bu fermuarı kaç kere ağzına götürdü, ya o sıra bu iğne gibi parça kopsaydı ne olacaktı çok merak ediyorum?

Bu kadar emniyetsiz bir tasarım olabilir mi? Bu fermuar kısmından bu iğne gibi çatallı parça nasıl çıkabilir? Bebekler bu fermuarı ağızlarına götürüyor ve birine denk gelip ağzının içine düşse çocuk boğulabilir. Yorumlara bakarak ürüne çok güvenmiştim ancak güvenim tamamen bitmiş durumdadır.

17 Kasım 2023 16:28 (Şikayetten 4 gün sonra)
Günay
Günay
23 Kasım 2023 13:58

Öncelikle hızlı ve detaylı geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Ürününüzü doğru bir şekilde kullandığımızdan eminim ve yaşadığımız sorunun kullanıcı hatası kaynaklı olmadığını belirtmek isterim. Fermuar kısmındaki çatallı parçanın ürün tasarımından kaynaklandığını düşünüyorum. Bebeğimizin güvenliği bizim için önceliklidir ve yaşadığımız bu durum, endişe verici olmuştur. Ürün tasarımınızın beklentilerimize uygun olmadığını düşünüyorum. Belirttiğiniz güvenlik önlemlerinin yanı sıra, yaşadığımız sorunun önlenmesi için daha fazla adım atılması gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda başka bir çözüm veya güncellenmiş bir ürün ile değişim gibi seçenekler hakkında bilgi alabilir miyim? Bu durumun çözümü için iş birliği yapma şansımızı değerlendirmek isterim. Konu hakkında daha fazla ayrıntı paylaşabilir veya gerektiğinde ek bilgi sağlayabilirim.

05 Aralık 2023 11:34

03 Ocak 2025 22:58
Kader sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2024 12:22
"Ürünüm tamir edildi. Sıcak tutuyor ama terletmiyor çok memnunum. Teşekkür ederim"
Owli Türkiye Uyku Tulumundan Çıkan Demir Parça
Owli Türkiye Uyku Tulumundan Çıkan Demir Parça
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Kalitesiz Uyku Tulumu: Güven Vermeyen Pamuk Dökülmesi

07 Kasım 2024 23:16
Nafiye sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 08:57
Nafiye sonuçtan hiç memnun değil

Owli Türkiye Uyku Tulumu Sıcak Tutmuyor!

15 Aralık 2024 20:10