Murat sonuçtan hiç memnun değil

Otoshops.com Dede Auto İzmit Mağduriyeti

18 Ağustos 2023 21:27

31.07.2023  de Dede Auto Shop İzmit'ten araç satın aldım, şubenin anlaşmalı olduğu ekspertiz Auto King'e yönlendirildim. Araçta usta görüşü olarak şanzımanda ses, çalışma ve yağ kaçağı, Kartal'da ve turbo yağ kaçağı mevcut denildi. Dede İzmit satıştan önce karteli ve turbodaki kaçak için fiyattan düşeceklerini söylediler. Araçta başka bir sıkıntı olmadığını söylediler.

Ben de araçtan anlamadığım ve firmaya güvendiğim için başka bir ekspertize götürmedim. 2 gün sonra araçtan motor lambası ikazı yandı. Hemen aldığım yeri aradım. Beni 4 farklı kendi ustalarına yönlendirdiler. Araçta şanzıman sıkıntısı olduğunu ve bunun giderinin yaklaşık 60 bin ile 120.000 TL olduğu söylendi. Aradan 2 hafta geçmesine rağmen kurumsal güvence kapsamında faydalanamıyoruz. Bana kusuru araç satıldı.

Auto King bu kuruluşa ait olduğu için arızanın bana söylenmediğini düşünüyorum. Ben başka bir araç bakarken oradaki çalışan S--- Bey beni bu araca yönlendirdi.

Araçta hiçbir sıkıntı olmadığını, gönül rahatlığıyla alabileceğimi söyledi. Ben de aracı beğendiğim için satın aldım. Daha sonra S-- Bey'le telefonla konuşurken hatanın kendilerinden kaynaklandığını ve tamiratı onların yaptırması gerektiği söylendi.

Fakat firma yetkilileri Ö-- ve Ö---Bey bunu kabul etmeyip beni sürekli oyalıyorlar. Buna güvenerek araç aldım. Arkasında durmanızı ve mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum. Bu firmayı CİMER'e dahil ve medya dahil şikayetlerimi bildireceğim. Emin olabilirsiniz.

Ahmet

Merhaba Murat bey Öncelikle geçmiş olsun ben de bu araç almayı düşünüyorum da farklı bir ekspertiz firmaya gitmediniz mi ve ben mesela tarcanlara gitmeyi düşünüyorum

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

ALJ İkinci El Oto Satış Bayisinde İlgisizlik Ve Finansman Sorunu

24 Ocak 16:34

Ekspertiz Ve Değerleme Sürecinde Güven Sorunu Yaşadım

09 Haziran 18:05
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Kapora Sonrası Araç Fiyatı Yükseltildi Mağdur Edildim

17 Kasım 19:00