Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Başakşehir Şubesi Pişmanlıktır

28 Temmuz 2024 12:57

Otorapor Başakşehir şubesinde yeni alacağım araç için oto ekspertiz yaptırdım. Ekspertiz raporu 15 dakikada çıktı. Bu kadar kısa zamanda sağlıklı bakılmış olamaz. Ödemeyi kullanıcı ile alıcı daha sonra anlaşamıyor gerekçesiyle peşin aldılar. Araç istediğim gibi çıkmadı, ayrıca masrafı da çıktı. Expert ücretini araç sahibinin Ödemesi gerekirdi ancak benden peşin aldıkları için mağdur oldum ve bu sıkıntıları göz ardı ederek aracı almak durumunda kaldım. Ayrıca yetkili servis kayıtlarında Aracın arkadan hasar aldığını ve boyandığını öğrendim raporda bundan hiç bahsedilmemişti. Ve raporda araç temiz olmadığı için detaylı bakılmadı diye not düşülmüş sonradan fark ettim. Oysa araç çok kirli değildi ve bana bana temizlenmesi gerekiyor de şeydi hemen dükkanların yanında oto yıkama vardı yıkatırdım. Ben bunları aracı satın aldıktan sonra fark ettim bana raporlama yaparken anlatmadılar. Sonraki fark edip içim rahat etmedi tekrar bakılmasını istedim. Gelin bakalım tekrardan dediler ancak gittiğimde Aracın kaportasına dahi bakamayacaklarını çünkü tekrar ödeme yapılmadan bu işlemin yapılmayacağını söylediler. Kısacası bir araç aldım Oto Rapor a güvenerek ama içime hiç sinmedi. Güvenilmez bir firmadır.

29 Temmuz 2024 17:03 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Temmuz 2024 19:13
otorapor-basaksehir-subesi-pismanliktir-2.jpg

1. Satıcı ile bahsettiğinin dışında bir şey çıkarsa en başta anlaştım ancak firmanız benden peşin ödeme aldığı için ve firmanızın da alıcı satıcı beraber ödeyebilir şeklinde bir açıklama yapmadığı için mağdur olan ben oldum. Firmanız böyle yapmasaydı satıcı farklı bir şey çıkarsa ben öderim demişti ve ödeyecekti de. 2. Aracı yıkatın getirin ödenmediği halde rapora araçtaki kirlerden dolayı detaylı bakılmadı yazılmış. Raporu bize sunarken de bu konuda bir açıklama yapılmadı. 3. Aracın ön tamponu boyalı arka tamponu orijinal yazılmış ancak "Fiat Yol Arkadaşım" uygulamasında aracı satın aldıktan sonra gördüm ki araç arka tamponu boyanmış "Fiat Yol Arkadaşım " uygulamasının ekran görüntüsü ektedir. Daha başka neyi fark etmediler diye araca tekrar bakılmasını talep ettim ancak bakılmadı. Kim bilir Aracın başka ne problemi var? 4. Araçta karter yağ kaçırıyor denildi ve herhangi bir kullanıcı hatası yok denildi ancak araç fabrika garantisi devam etmesine rağmen karter darbe almış eğilmiş gerekçesi ile garanti dışı ücreti benden alarak tamir ettiler. Faturada kişisel bilgilerim olduğu için "Fiat Yol Arkadaşım" ekran görüntüsü ektedir. Ben kullanıcı hatası yok diye garanti kapsamında onarım yapacağımı düşünerek aracı aldım.

30 Temmuz 2024 10:17
30 Temmuz 2024 12:26
otorapor-basaksehir-subesi-pismanliktir-2.jpg

1. Arka tampon boyasının raporlarında görünmediğinden bahsediyorum siz ön tampon ve sağ çamurluk kayıtlarından bahsediyorsunuz. Arka tampon kayıtlarını gönderdim ön tamponu da gönderiyorum ekte. Ön tamponun boyalı olduğunu anlıyorsunuz da arka tamponun boyalı olduğunu anlamıyorsunuz. Daha başka neyi görmediniz acaba nasıl güven vereceksiniz 2. Karterde yağ kaçağı ve Motor koruma kapağında çizik tespit ettiniz ancak koruma kapağı sağlam ve karter eğilmemiş, bükülmemiş dendi kullanıcı hatası yok dendi. Ama yetkili servis karter yamulmuş dendi bu nedenle garanti kapsamına girmedi. Beni yanlış yönlendirdiniz 3. Bir sürü sorundan bahsediyorum bir tane soruya kendinizce cevap veriyorsunuz cevap verildi diye geçiştiriyorsunuz 4. Ben size 15 dakika içinde rapor düzenlediniz, motor kaputu kapağı bile açılmadı sadece Aracın altına yarım yamalak bakıldı diyorum siz hala yaptığınızın doğru olduğunu söylüyorsunuz. 5. Araç kirli olmadığı halde üzerinizdeki sorumluluktan kurtulmak için raporun bir köşesine araç kirli detaylı bakılmadı yazmışsınız ama bana aracı yıkatın demiyorsunuz. Raporu yayınlarken de bunu söylemiyorsunuz. 6. Güven verilmemiş bir expert raporu var ama siz satış işleminden sonra bile tekrar bakmıyorsunuz 7. Müşteriye doğru bilgi verilmeli peşin peşin alıcıdan expert parasını almak şirket politikanız bu bile olsa bizleri mağdur ediyorsunuz. Sizin her politikanız doğru diye bir düşünce olamaz. 8. Hala sorun çözmek ve müşteri memnuniyeti sağlamak yerine buradan uzun uzun yazı yazıp daha güvenilir bir firma olmuyorsunuz.

30 Temmuz 2024 14:40
30 Temmuz 2024 15:19

Ben görmemişim demek ki ön kaputun açıldığını belki o an başka bir işle ilgilendim. Ama bunun bile kurumsal yazışmalarda bir lügatı vardır. Mesela fotoğrafı koyup "Dikkatinizden kaçmış olmalı da diyebilirdiniz. Ama siz kurumsal kimliğinizi çoktan kaybetmişsiniz. Yine ben de sizinle çok farklı yazışabilirdim ama dikkat ediyorum sözlerime. Benim tek bahsettiğim konu bu değil aynı cevapları verip verip duruyorsunuz. Bir de Aracın sanki ilk sahibiyim de Aracın her boyasını raporlarını benden istiyorsunuz. Zaten her şeyi biliyor olsam aracı experte niye sokuyorum? Tam tersine ben sana eksiklere iyi bakın görmediğiniz var diyorum. Sizle ben rolleri değiştirdik sanırım ben mi Aracın eksiklerini sizden öğreneceğim yoksa siz mi benden öğreneceksiniz? Tamam hayırlı işler size ben ve bu yazıyı okuyan diğer kişiler sizin firmanızın kalitesini görmüş oldular zaten. Hala sorun çözmekten ve müşteri memnuniyeti den uzaksınız.

30 Temmuz 2024 16:43
30 Temmuz 2024 17:11

Bir sürü şey yazmışım sorularımı cevaplamak yerine bir tane soruya cevap verip aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Sokak ağzıyla konuşuyorsunuz. Kendi menfaatinize başka bir şey düşünmüyorsunuz. Arka tamponun boyalı olduğunu söylemediniz. Aracın altında bir darbe yok dediniz, darbe çıktı. Aracı yıkatın da getirin öyle bakalım demediniz Yanıltıcı beyanlarda bulunuyorsunuz. Müşteriyi yani beni zarara soktunuz, malınızın arkasında durmadınız. Şimdi bende sizin yaptığınız gibi bunları argo tabirle çok güzel söylemesini bilirdim ama hala terbiyemi koruyorum. Siz bir kere kurumsal kimliğinizi Kaybetmişsiniz müşteri memnuniyeti sıfır. Beni arayıp sorunu çözmeye çalışmak yerine liseli ergenler gibi laf tartışmasına giriyorsunuz günlerdir. Kaliteniz ortada.

30 Temmuz 2024 17:33

Siz iftira atıp sonradan resmini koyduğumuz aracın motor mekanik kontrolleri sırasında kaputun açık halini görünce görmemişim demek ki dediğinizde herkesin maalesef kalitesi meydana çıkıyor.

Anonim
Anonim

Ne güzel alıcı satıcı anlaşsın konuşsun iş ödemeye gelince biz anlaşamazsak ödemeyi satıcıdan alsın :d ekspertizin umurumda değil kı bu ödeme hizmeti talep edenden alınır ayrıca oto raporun 2007 yılından beri verdiği hizmete dikkat ettim 2007 yılında sız galerıcıydınız ekspertız değil ekspertız hizmetlerinin geçmişi 2010 da başlıyor bıkere

Emre sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Sonrası Araçta Ciddi Arızalar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Ağustos 2025 17:48
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 10:52
Harun sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2025 12:37