Taşkın sonuçtan hiç memnun değil

Oto Rapor İstanbul Ataşehir Örnek Şubenizde Ekspertiz Sonucu

Taşkın
03 Mart 2023 22:07

Oto Rapor ekspertiz İstanbul Ataşehir örnek Mah. Şube Golf 06fu4211 plakalı Golf aracımı kaputta mikron fazlası orijinal dediler ve sağ çamurluk boyalı çıktı araç için bana hatasız boyasız dediler. Garanti olarak 3000 teklif ettiler. Değer kaybım 70 bin 100 arası

04 Mart 2023 19:43

Oto Rapor Ataşehir örnek şubenizde ekspertiz için 06 FU 4**1 plakalı aracı için verilen raporda hatasız boyasız araç sadece kaputta boya lb işaretlediler boya yok diye söylendi dedim satıcı yanımdaydı. Ekspertiz raporu veren mikron fazlası fabrikadan böyle çıkıyor normal bir şey araçta dedi ve bende aldım aracı. Daha sonra aracı 1000 km dolmadan başka oto rapora götürdüm. Sağ çamurluk boyalı ve kaput sök tak boyalı çıktı. 2025 Golf araç için sadece değer kaybı 3000 TL teklif ettiler. Ben sadece iki rapora 3000 TL ödedim zaten adam gibi garanti verin lütfen. İnsan hata yapabilir fakat madem hata yapıyorsunuz karşıdaki insanı mağdur etmeyin araçtaki değer kaybım 60 bin 100 bin arası hatanızı düzeltin.

06 Mart 2023 18:13 (Şikayetten 2 gün sonra)

Selamlar, Şikayetiniz araştırılmak üzere ilgili birimimize aktarılmıştır. En kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Hatalı Ekspertiz Raporu Nedeniyle Maddi Kayıp Ve Mağduriyet

04 Kasım 00:06
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Ekspertiz Hataları Yüzünden Satışım Gerçekleşmedi

Özgür
21 Haziran 22:50

Hatalı Ekspertiz Raporu Nedeniyle Maddi Kayıp Ve Mağduriyet Yaşadım

15 Kasım 14:16
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Bilgilendirme İle Mağduriyet: Oto Rapor Yenibosna Bayisi

Niyazi