Otocar Rental Otocar Renta Şikayet

Otocar Rental Otocar Renta Şikayet
01 Nisan 2024 12:38

Hepi Sigorta kasko poliçesinde yer alan ikame araç hakkımı kullandım. 26.03.2024 tarihinde araç kiralama ile ilgili olarak Otocar Rental'den ikame araç geldi. Aracın içi sigara kokuyor, bunu söylememe rağmen 'Abla bu araç 80 bin km'de ne bekliyorsun?' demesi ve senli benli samimiyetsiz konuşmaları beni rahatsız etti. Aracın ikame süresi bitmeden aracı teslim ettim. Aracın benzini olmadığı için benden 250 TL para talep ettiler. Aracımın benzini iki çizgi olduğu yerde vermiş demesine göre (sözleşmeyi de öyle işaretlemiş) aracı teslim ederken benzin göstergesinin fotoğrafını çekmiş. Fotoğrafı gönderin dedim, farklı bir açıdan fotoğraf geldi. Ben aracı benzin göstergesi sıfırda iken aldım ve sıfırda teslim ediyorum. Arkadaş fazla agresif ve samimiyetsiz olunca konuyu uzatmadım. Kredi kartımdan 250 TL benzin ücreti çekildi. Ancak haksız yere 250 TL benzin ücreti talep edilmesinden dolayı şikayetçiyim. Sigorta şirketinin böyle firmalarla çalışmasından dolayı memnuniyetsizliğimi iletmek istiyorum ve iadenin yapılmasını talep ediyorum.

Levent
Levent

Canan Hanım Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Bunlar bir kez para aldıklarında asla geri iade etmezler. Parayı o kadar çok seviyorlar ki. Bu şirketin müşteri memnuniyetiyle kesinlikle ilgisi yok. Tek beklentileri para kazanmak. Para! Para! Para! Para gelsin de nasıl gelirse gelsin. Hizmet kalitesi kocaman bir sıfır. Haksız hukuksuz para kazanmada profesyonelleşmişler. Problem yaşayarak üzülmek istemiyorsanız firma seçiminde çok titiz davranın. Aman ha diyorum. Lütfen.

26 Temmuz 2023 13:51
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 22:17

09 Kasım 2023 18:00