Oticon Own 1 İşitme Cihaz İşitmeme Problemi

23 Ekim 2023 14:119.509

Merhaba,
Haziran Ayında almış olduğum Oticon own 1 Kulak içi işitme cihazımla ilgili yaklaşık 4 aydır işitmede sorun yaşıyorum.
4 Aydır sürekli farklı farklı ayar yapılıyor ne yazık ki hiçbir şekilde randıman alamadım. Ses tonları, Gürültü sesleri vs sorun yaşıyorum.
Gürültülü bir ortamda kelimeler bozuluyor net bir şekilde kelimeyi anlayamıyorum.
Daha öncesinde Oticon opn 3 Serisi kullanıyordum ve bu sorunların hiç birini yaşamıyordum. Yeni teknoloji olsun daha iyisi olsun istedim fakat hayal kırıklılığı yasıyorum. Sürekli bayiye gidiyorum sürekli bir ayar yapıyoruz ama sonuç yok. Demant genel müdürlüğünü aradığımda ise hiçbir şekilde biz bakmıyoruz bayiniz bakıyor diye basından salıyorlar.
Lafın uzun kısası hiçbir şekilde Oticon genel merkeze ulaşamayıp derdimize çözüm sunmamaktadırlar.
İstediğim opn 3 deki ayarların own 1 de aynısını yapılmasını talep ediyorum.

24 Ekim 2023 14:53

Maalesef halen geri dönüş ve iyileştirme veya çözüm sağlanmadı, Çok pişmanım oticonu tercih ettiğim için.

2 Kasım 2023 16:00

1 Hafta geçmesine rağmen hiçbir şekilde dönüş ve düzeltici bilgi sağlanmadı. Kesinlikle oticon cihazlarını tavsiye etmiyorum. Tek doğru yaptıkları hizmet vermemektedir.

2 Ocak 2024 15:48 (Şikayetten 2 ay sonra)

Sayın Mustafa A., Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Sorununuzu en kısa sürede çözüme ulaştırmak için size ulaşacağız. Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla. Teknik Destek Ekibi Ses İşitme Cihazları

4 Şubat 2024 20:05

Maalesef halen destek olunmadı tam 6 ay oldu hiçbir şekilde aranmadım. Kısacası oticon pişmanlıktır.

21 Aralık 2024 11:16

Doğrusu kullanıcı yorumlarını okudum tam tersi durum oldu bende yıllardır cihaz kullanıyorum. Ben ilk kez ihtiaclarimi karşılayan bir cihaza denk geldim. İyi ki almışım diyorum. Tabi kaybım aşağı yukarı yüzde otuz beş diyeyim kabaca

Demant İletişim Oticon İşitme Cihazı Problem

Aydin
Aydin
27 Kasım 2023 16:1614.419

Babamın işitme kaybı tespitinden sonra İstanbul Elin İletişimden 2 Adet Oticon markalı işitme cihazı satın aldık. Cihazl...

Oticon İşitme Cihazında Sürekli Güç Kaybı Sorunu

Engin
Engin
13 Şubat 2025 11:5910.179

"Öncelikle bana karşı gösterdikleri ilgi ve alakaları nedeniyle çalışan bütün ekip üyelerine tekrar teşekkür ederim. Sorunumun çözümü için gerekli her şeyi yaptılar. Cihazım dun elime ulaştı ve dünden bu yana sorun yaşamadan kullanıyorum. Tekrar teşekkür ederim."

Oticon Garanti Süresi Dolan İşitme Cihazında Yüksek Onarım Ücreti Şoku

Bekir
Bekir
28 Eylül 2024 13:197.215

"Sayın Demant Teknik Servis Yetkilileri, Oticon More3 model işitme cihazımla ilgili tarafınıza iletmiş olduğum şikayetimle yakından ilgilenip, çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediğiniz için teşekkür ederim. Cihazımın onarım işlemlerinin garanti kapsamında değerlendirilerek hiçbir ücret talep edilmeden yapılması ve işlemlerin hızlandırılması talebim doğrultusunda sürecin olumlu sonuçlanması beni memnun etti. Özellikle, süreç boyunca yardımcı olan Ayberk Bey’e göstermiş olduğu ilgi ve profesyonellik için ayrıca teşekkür etmek isterim. İnsan sağlığını önemseyen ve müşteri memnuniyetine büyük önem veren bir şirket olarak sergilediğiniz bu yaklaşım, Oticon markasına olan güvenimi daha da pekiştirdi. Bundan sonraki hayatımda da tercih edeceğim bir marka olacağını belirtmek isterim. İlginiz ve yardımlarınız için tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla, Bekir"

Öne ÇıkanKonular