Shadow sonuçtan hiç memnun değil

Otelz.com'da İletişim Ve Ödeme Sorunları

07 Kasım 2024 01:28

Otelz.com arıyorsunuz, muhatap yok. Sanal kart ile ilgili sorun var, ne sorunu çözen var haftalar oldu ne de ödeme geliyor. Bölge sorumlusunu arıyorsunuz, telefona bakmıyor, geri dönüş de yapmıyor. Kime ulaşabilsek muhasebeye yönlendiriyor. Güç bela ulaşıyoruz, mail attıklarını, sorunun çözüleceğini söylüyorlar. Kimse geri dönüş yapmıyor.

25 Kasım 2024 17:10

Ben bir butik otel işletmeciliği yapıyorum daha önce de yazdım defalarca aramamıza rağmen güç bela ulaşıyoruz rezervasyon ödemelerimiz var yapılmıyor bölge sorumlusu telefonlara bakmıyor baksa da finansal olarak şirketçe sıkıntı da olduğunu söylüyor muhasebe zaten telefona bakmıyor yasal süreç başlatmak zorunda kalacağız diğer online kanallar da hiç böyle bir problem olmuyor bölge sorumlusu günün de çözüyor sıkıntıyı Gerçekten Otelz.com bizi çok zor duruma sokuyor

07 Kasım 2024 12:47 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırarak yapmış olduğunuz talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla,

04 Aralık 2024 12:17

Merhaba öncelikle 1 ayı geçen bir süre oldu arıyoruz muhasebeye yönlendiriyorsunuz hala kimse geri dönüş yapmadı biz arıyoruz. Muhasebeye yönlendiriyorsunuz bağlanmak 15 dakika sürüyor şayet telefonu açan olursa oda başka bir yere ileteceğini söylüyor. Komik bir durum Gerçekten koskoca bir marka 2 rezervasyon ödemesini yapamıyor. Bizlere hukuki süreç başlatmak zorunda bırakıyorsunuz ve farklı yerlere de bu şikayetimi ileteceğim

Cem sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 11:27
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Evren
27 Kasım 2024 13:27
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
02 Nisan 2025 20:00
Otelz Rezervasyonunda İletişim Sorunu
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
31 Ekim 2024 16:24
Otelz.com İle Rezervasyon Ve Ödeme Sorunları Bitmiyor
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
10 Aralık 2024 09:04