Ortak Varlık İle Anlaşma Sağlanamıyor: İndirim Talebi

Ortak Varlık İle Anlaşma Sağlanamıyor: İndirim Talebi
19 Aralık 2024 11:21

Ortak Varlık, ana borcum olan 14 bin TL'yi tüm faizi ile 53 bin TL olarak istiyor ve 1 lira bile indirim yapmıyorlar. Farklı varlık fonlarında borcum var, hepsi ile anlaşma sağlıyorum, indirim yapıyorlar ama Ortak Varlık 1 lira bile indirim yapmıyor. Faiz dahil tüm parayı benden istiyorlar. Zaten ödeyebilsek bu şirketlerle uğraşmazdık. Ödeyemeyelim diye ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. 12 ay taksit kredi kartı istiyorlar, o parayı da zaten kaç yere borcum var, kredi kartım nasıl olacak? Ortak Varlık neden böyle yapıyor anlamakta güçlük çekiyorum. Fiyatta indirim yapılmasını ve uzlaşmacı olunmasını istiyorum.

23 Aralık 2024 14:19 (Şikayetten 4 gün sonra)
23 Aralık 2024 14:28

Sayın Müşterimiz, Mesajınıza yönelik incelemeler tamamlanmış olup, tarafınızla görüşülerek konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, ORTAK VARLIK YÖNETİM A.Ş.

Furkan
Furkan
23 Aralık 2024 14:46

Evet bunun üzerine arandım ve ana borcun çok üzerinde bir rakam teklif etmeme rağmen hala yardımcı olmayıp indirim yapmadılar çok düşük indirim denilmeyecek bir para söylüyorlar. Ödemek için kendimizi çok zorluyoruz ve karşılığında bir indirim ve uzlaşma yok resmen ödememizi istemiyor gibisiniz neden böyle yapıyorsunuz? Diğer varlık şirketleri yardımcı oluyor ama siz hiç yardımcı olmuyorsunuz uzlaşma yapmıyorsunuz zaten batığız işleri çok yokuşa sürüyorsunuz uzlaşma sağlamak yerine niye?

Sürekli kendini tekrarlayan cevaplar veriyorlar. Kesinlikle yardımcı olmuyorlar

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Ortak Varlık Şirketi Borcuma İndirim Yapmıyor!

20 Ağustos 2024 02:36

Faiz İndirimi Konusunda Yardım Alamama Sorunu

10 Nisan 2025 18:29
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Varlık Şirketinin Yüksek Faizli Tahsilat Ve İndirim Yapmama Politikası

24 Ocak 2025 14:34