Opet'te Aracıma Sulu Benzin Konması

Opet bayisinden yakıt aldım. Aldığım yakıtta su karışmış olduğunu yetkili serviste araca sulu yakıt konulduğunu söylediler. Genel merkezi arayarak şikayette bulundum, numuneler alındı. Petrol istasyonunun deposu delinmiş ve su almış olduğunu söylediler. Analiz sonucu iki günde belli oldu. Opel Genel Müdürlüğü iki haftadır sonucu göstermiyor, 'zararı karşılarız' diyorlar ancak değer kaybını ödemeyeceklerini ifade ediyorlar. Genel müdürlükten kimse aramıyor ve mağdur ediyorlar.

20 Kasım 2023 16:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

İsa Bey Merhaba, Yaşamış olduğunuz durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Süreç tarafımızca takip edilmektedir. Saygılarımızla.

Yorumlar(15)

Güliz
Benzer Şikayeti Var

İsa bey merhaba, bir ay önce Opet'ten aldığım benzinde su çıktı numunelerle de kanıtlandı ancak bayi hasarımı ödemiyor nasıl bir yol izleyebiliriz destek olabilir misiniz rica etsem, teşekkürler

İsa abi görsel attım numaram orada diğer türlü yazılan hiçbir numara görünmüyor lütfen rica ediyorum ulaşırsan çok memnun olurum.

Ümit bey siz isa beyle görüştünüz mü ben de kendisine ulaşmak istiyorum prosedürle ilgili bilgi almam gerekiyor yardımcı olursanız çok memnun olurum

İsa bey diğer gönderinin altına numaramı ilettim oradan dönüş sağlarsanız sevinirim

Ümit
Benzer Şikayeti Var

İsa bey merhaba hangi istasyondan almıştınız yakıtınızı aynı durum başıma geldi, ondan soruyorum

Eğitimsiz Pompacıların Ne İşi Var Opet'te?

Ben i. S. Ertürk petrol Alaşehir'deki istasyondan yakıt aldım. Pompacıya depoyu doldurmasını söyledim. Pompacı fazla yak...

2 Destek

Opet'te Yakıt Alımında Şüpheli Durum: Depo Göstergeleri Ve Yanıltıcı Sonuçlar

Satış fişine göre Opet bayisinden 1.500 lira tutarında 32,56 litre benzin aldım. Alım öncesi gösterge yaklaşık 5 litre g...

Opet'te Yakıt Alımında Şüpheli Durum: Depo Göstergeleri Ve Yanıltıcı Sonuçlar

Opet Müşteri Mağduriyeti Ve İletişim Eksikliği!

Şirket aracımın motoru stop etmesi sebebi ile aracı servise çektirdim. Yapılan muayene sonrasında yakıt deposunda su ola...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Opet Hüsranı!

Opet Hüsranı!

Ali
Opet Fasty Ürünleri Kahve Üzerime Patladı

Opet FastyÜrünleri Kahve Üzerime Patladı

Mahide
Opet Bebek Bakım Odası Kapalı!

Opet Bebek BakımOdası Kapalı!

Rukiye
Opet Darıca - Yaşanan Hadise