Duygu sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 15:54
Duygu'nun Teşekkür Mesajı
“Opet Gaziantep Bölge Md. Sayın Hasan Boztaş'ın ilgisi ve dikkati sayesinde bayinin bütün lakaytlığına rağmen sorun çözüldü. Teşekkürler...”

26.08.2023 tarihinde oğlumun nikahı nedeniyle Gaziantep'te bulunuyorduk. Türk Tabipleri Birliği tarafından verilen Anttech firmasına ait taşıt tanıma sistemi cihazı ile Yapı Kredi World kartımdan ücret kesilerek Kadıoğlu Otelcilik firmasına ait Opet bayisinden 1743,45 TL tutarında benzin aldık. Ancak ne yazık ki konuya vakıf olmadığımız için İş Bankası para kartımdan da işlem yapılmış. İlgili belgeler ekte yer almaktadır. Benzinlik personeli de bu durumu bize bildirmemiş. Durumu fark edince defalarca Kadıoğlu Petrol Gaziantep ve Opet bayisine ulaşmama ve sorunu iletmem rağmen sorun çözülmedi. Yani 1743,45 TL değerindeki benzin için iki kez ödeme yapmış oldum. Geri ödeme yapılmadı. Opet Genel Müdürlüğü'nün sorunu çözmesini rica ederim.

01 Şubat 2024 16:07 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba Duygu T., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

05 Şubat 2024 12:00

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

05 Şubat 2024 15:31

Kadooğlu Petrol muhasebe yetkilisi 2 kez para ödendiğinin anlaşıldığını söylüyor ancak kasada eksik olmadığını söyleyerek durumu açıkladı. Yani birisi 1743 TL almış Hala ödeme yapmamak için bahane arıyorlar

05 Şubat 2024 15:51

Merhaba, Konu ilgili birimlerimize tekrar iletilmiştir. Saygılarımızla.

21 Şubat 2024 14:51

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla.

26 Şubat 2024 11:11

Opet tarafından 22.02.2024 tarihinde aranıp bu hafta içinde Kadoğlu petrolün tarafıma ödeme yapacağını iletmesine rağmen ödeme yapılmamıştır. Gereğini Opet 'ten rica ederim.

28 Şubat 2024 15:34

01 Mart 2024 19:25

Cafer
12 Ağustos 2023 13:36
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Opet Çalışanın Hatası Yüzünden Mağdur Oldum!

Özgür
17 Temmuz 2023 11:40
Buse sonuçtan memnun

Buse
22 Haziran 2023 10:52

Özgür
25 Haziran 2023 10:05
Yigitalp sonuçtan hiç memnun değil

Yigitalp
28 Ağustos 2023 17:53