Tamer sonucu yetersiz buldu

Iğdır Opet Kurumsallıktan Çıkmış

Tamer
19 Mart 2024 16:22

Iğdır'da kurumsal bir firma olan Opet, kurumsallıktan uzaklaşmış görünüyor. Mehmet çavuş'un oradaki şubenizde, sokak ağzıyla konuşan ve müşteriye kızıp bağıran üslupsuz bir tutum sergileniyor. Orada çalışan bir personele içerideki lavaboyu kullanıp kullanamayacağımı sorduğumda, kullanmama izin vermek istemedi. 'burada şantiye var, arka tarafa git. İçeride de var.' dediğimde ise bağırıp çağırmaya başladı. Sakin bir şekilde 'bu tavrınızı şikayet edeceğim.' dediğimde ise umursamaz bir tavırla bağırmaya ve çağırmaya devam etti. Opet'in kurumsallığını gözümde kaybettiğini üzülerek belirtmek isterim. Firmalarınızı denetleyip müşteri memnuniyetini gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Iğdır için bu daha da önemli.

profile profile
20 Mart 2024 14:36 (Şikayetten 22 saat sonra)

Merhaba Tamer G., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler devam etmektedir. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

26 Mart 2024 14:38

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Firat
Firat

Emniyetin oradaki Opet müşteriye ilgi sıfır sanki sahırlar artık Shell den alacağım orada ki çalışanlar hiçbiri memnun değiliz müşteriye ilgi sıfır

Buse
25 Ağustos 2024 15:47
Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
06 Temmuz 2025 19:36
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
18 Temmuz 2024 11:30