Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
13 Aralık 2024 01:08

Opel Asal Sarıyer'den 2024 model Opel Crossland aracımı 06.12.2024 tarihinde teslim almaya gittim. Teslim almadan önce araçta kasa boya olup olmadığını öğrenmek istedim. Kesinlikle böyle bir şey olamayacağını söylediler ve boya mikron ölçümü yaptılar. Ön kaputta 200 mikron boya, yani iki kat boya olduğunu gördük. Aracı teslim aldıktan sonra ekspertize götürmek istedim ve ekspertiz de aynısını söyledi. Fabrikasyon iki kat boya olduğu belirtildi. Rapor için servise geri gittim, Opel'e rapor göndermek için resim çektiler. Resim çekerken boyada hatalar ve arka sol kapıda vuruk olduğunu gördük. Tam bitti derken, şoför kapısının altında ıslak bezle silindiğinde görünen, kuruyunca kaybolan akıntı tarzında lekeler fark ettik. Tavan iç döşemede de pas lekesi gibi lekeler vardı. Bunların hepsini rapora yazdılar. Dört gün sonra Opel'den arandığımda, fiziksel hiçbir sorun olmadığı için yapacakları bir şey olmadığını söylediler. Sıfır aldığım araçta iki kat boya, arka kapıda köşede vuruk, kapıda akıntı gibi lekeler ve tavan döşemesinde sarı lekeler var. Bana fiziksel sorun yok diyorlar, benim zararımı kim karşılayacak? Bunlar araca değer kaybı. Aracı bana tanıtırken gördüğümüz hataları nasıl kabul etmezsiniz? Daha önce Opel Insignia aracım vardı, memnun kaldığım için Opel tercih ettim, hata mı yaptık? Soranlara artık tavsiye etmememiz mi gerekiyor? Bana müşteri memnuniyeti için değer kaybı ile ilgili olumlu dönüş yapmanızı istiyorum çünkü kabul edilir bir şey değil, ayıplı mal bu.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Opel Gülan Otomotiv! Den Aldığım Sıfır Kusursuz Araç Boyalı Çıktı

Elif
25 Aralık 2023 02:07
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka GS Boya Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

Cemal
22 Ağustos 2024 12:15

Serkan
10 Ocak 2025 15:59
Opel Bayisinden Aldığım Sıfır Araçta Boya Sürprizi
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Opel Grandland Araçta Boya Dökülmesi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Gizem
25 Eylül 2024 14:05

Opel Stellantıs Ve Ankara Otosay Bize Defolu Araç Sattı.

Faruk
02 Ağustos 2024 12:11