İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Opel Yetkili Servisin Bozup Verdiği Mokka X

İbrahim
01 Ağustos 2023 23:03

Opel Mokka X 120 bin km. de full yetkili servis bakımlı. Motordan çıkık ses geliyor. Şikayetiyle Üsküdar Nuhkuyusu eski gtc şimdi hunko mu oldu. Neyse oraya götürdüm. Triger zincir değişecek diye bana 85 bin lira fiyat çıkardılar. Dedim motor mu değişiyor. Neler değişecek lütfen detaylı döküm istedim. Ne kadar ısrar ettiysem döküm vermediler. Beşiktaş Opel Gerçek'i aradım. 2022 yılı itibariyle 16 bin küsur bir fiyat söylediler. Götürdüm. Bazı ilavelerle 25 bin liralık servis bedeliyle çıktık. Araç 60-70 bin km. Hıza çıkınca ön taraf sallanıyor, Geri götürdüm. Dedim bu araç sallanıyor. Servis elemanları bindi araca turladı geldi dedi. Evet sallantı var. Dedim getirirken yoktu böyle bir şey, Ne deseler beğenirsiniz. Aks'lar bozuk. Dedim bu aks denilen parça 2 günde mi bozulur. Servise girerken yok çıkarken bozuk. Baktılar araştırdılar dediler. Yok bunu akslar yapar. Pek inanmasam da, aracı aldım. Sanayi sanayi dolaştım. Bilenlere danıştım. Bütün bilmezler beni mi buldu bilmiyorum. Herkes aynı şeyi söyleyince mecburen götürdük ve 2 aks birden değişti. 50 bin lira da akslara ödedik mi. Etti 75 bin. Tabi ortalama fiyatlar bunlar. Fatura detayı bende mevcut. Aracı aldık. Değişen bir şey yok. Üstelik araçta ciddi güç kaybı da var. 180-190 ı bulan araç 150-160 zor görür oldu. Geri götürdüm Opel Gerçek'e. Nedir sorun dedim. Dediler bilemiyoruz. Üst kapak, olmadı motor kapağı, olmadı motor. Yok anasın artık. Kaça çıkar;10 bin de olur. 50 bin de olur, 100 bin de olur. 150 bin de. Servise bakar mısınız. Aracı bozuyor ve bozduğu şeyi bilmiyor. Bu arada aracı test için her çıktıklarında artık nasıl kullanıyorlarsa, her seferinde başka bir yeri de bozuluyor aracın. Askılar falan. Dedim böyle giderce araçtan olacağız. En azından yarı bozuk ta olsa çalışıyor. Aldım aracı servisten. Adeta kaçırdım. Moralim bozuk Üsküdar'dan Bağlarbaşı'na doğru canım sıkkın düşünceli düşünceli yürüyorum. Set başında Boschcar servis var. Bir girip sorayım dedim. Müşteri temsilcisine derdimi anlattım. Hemen ustabaşını çağırdı. Anlat dedi ne oldu, neler yapıldı. Bir bir anlattım. Tek kelime ile söylediği, senin aracının Sente'sini kaçırmışlar. Ancak bu iş masraflı ve zor bir iş. Bana faturanı gösterirsen neler yaptıklarına bakalım. Ona göre geri geri giderek en son mecburen şanzıman indirip sente'ye geliriz. Ve geri geri yapılan işlemler kontrol edildi, mecburen şanzıman indi ve evet Bingo, sente. Manifold temizliği de istedim. Oraya da ödedik 25 bin. Oldu mu sana 100 bin. Opel Türkiye'eeee. Sana Gelsin.

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka Araç Hataları Ve Servis Sıkıntısı

İbrahim
01 Ekim 2023 18:13
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinde Şok Edici Arıza Ve Haksız Ücret Talebi

Ümit
06 Şubat 2025 00:43
Opel Servisinde Şok Edici Arıza Ve Haksız Ücret Talebi
Tansel sonuçtan hiç memnun değil

Tansel
12 Mart 2024 15:14
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka X: Bitmeyen Arızalar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Ali
23 Ocak 2025 12:27
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Mokka 2023 Model Aracımda Yaşadığım Güvenlik Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Neslihan
07 Nisan 2025 19:28