Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Elektrikli Araç Menzil Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Opel Corsa Elektrikli Araç Menzil Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
17 Ekim 2024 15:59

Merhaba Opel
2022 model elektrikli Corsa 2023 senesinde galeriden şirket üzerine aldık. Ful şarjda menzil 300 km yazıyor ama 100-200 km arasından fazla yapmıyor. Ortalama 150 km yapıyor. Fethiye İstanbul arasında 100 km yi geçmezsen 5 kere şarj yapıyorsunuz. 1 saatten 5 saat, 7 saatte 100 km Max. Hızla giderseniz 7 saat toplam 12 saat. Otobüsten ve kamyondan daha uzun süre. Bu konuyu görüşmek üzere Fethiye'den İstanbul Genel Müdürlük adresinize geldim ama ofisiniz Opel'e yakışmayan şekilde sanal ofismiş. 2 kere servise girdim her şey normal dediler. Acilen temas kurmazsanız ve çözüm bulmazsanız basın yayın kuruluşlarında ve sosyal medyada elimden gelen her türlü şikayetimi duyuracağım. Gerekirse paralı ilan vereceğim.
Ahmet Nadir G*****
İnş. Müh.
0532******27

profile profile
17 Kasım 2024 22:42

Merhaba Opel Türkiye Genel Müdürlüğünden hiçbir cevap yok. Ne haklısınız veya ne de hayır biz haklıyız şu nedenden ötürü bir cevap gelmesini bekledim ama maalesef hiçbir cevap yok

Circassian
Circassian

2023 Ultimate 2. El aldım. 3 aydır kullanıyorum. Aynı sizin belirttiğiniz gibi bir sorun yaşıyorum. %20-80 arası şarj ediyorum. Şehir içinde 150-160 km'den uzun gidemiyorum.

Opel Corsa Elektrikli Araçta Şarj Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri

Emel
07 Şubat 2025 20:37
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Opel Elektrikli Corsa'nın Batarya Menzil Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

Fatih
08 Şubat 2025 18:21
Opel Elektrikli Corsa'nın Batarya Menzil Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti!

Yasin
01 Ocak 2025 21:56