Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra Electric 0 Otomobil

25 Temmuz 2024 22:11

Aralık 2023 te İzmir Arkas Öpe bayinden sıfır Opel Astra Elektrikli araç aldım. Aracın paspasları yoktu. Yurt dışından 1-2 ay içinde gelir size teslim ederiz dediler. 7 ayı geçti hala teslim edilmedi. En az 6-7 kere bayii aradım bekliyoruz dediler. En son müşteri hizmetlerini aradım. Opel müşteri hizmetleri telefon da lakayıt bir şekilde bu işleri bayiinize tekrar bildiriyoruz dedi. Bayii sorunumu çözse niye müşteri temsilcisini arayayım? Nitekim geri dönüş yapılacak denilen bayiden yaklaşık 10 gündür ses yok. Ne de müşteri hizmetlerinden

25 Temmuz 2024 22:18

Aralık 2023 te İzmir Arkas Opel bayinden sıfır Opel Astra Elektrikli araç aldım. Aracın standart donanım da olması gereken paspasları yoktu. Yurt dışından 1-2 ay içinde gelir size teslim ederiz dediler. 7 ayı geçti hala teslim edilmedi. En az 6-7 kere bayii aradım bekliyoruz dediler. En son müşteri hizmetlerini aradım. Opel müşteri hizmetleri telefon da lakayıt bir şekilde bu işleri bayiinize tekrar bildiriyoruz dedi. Bayii sorunumu çözse niye müşteri temsilcisini arayayım? Nitekim geri dönüş yapılacak denilen bayiden yaklaşık 10 gündür yine ses yok. Ne de müşteri hizmetlerinden.! 0pel olarak standart pakette teslim etmesi gereken paspası ne teslim ediyorlar ne müşteriye kıymet veriyor bir cevap veriyor üstüne 7 ay oyalıyorlar ne de teslim edemiyorum diye ücretini iade ediyorlar

26 Temmuz 2024 10:49

Az önce müşteri ilişkilerinden arandım araç paspası gelince bayi arayacakmış. O yüzden aramıyorlarmış. Ben zaten 7 aydır gelince aranacak diye bekliyorum.. Bir 7 ay daha mı bekleyeceğim? Herhalde müşteri oyalama taktiği bu. Ne bekleyeceğim hiçbir bilgi yok. Verilen yanıt bekle. Opel olarak müşteriye verdiğiniz kıymet bu mudur? Bu bir iletişim şekli değildir bir çözüm değildir zaten yedi aydır gelince aranacak diye bu süreç bu kadar uzadı ve kabul edilebilir bir süre değildir. Sonuçta sıfır araba paketinde bulundurmanız gereken parasını benden aldığınız bir donanım eksiktir. Bu sizin hatanızdır. . Özetle, Yaptığınız şey müşterinize ciddiyetsiz, hatanızın sorumluluğunu almadan davranmaktır. Bu kadar uzun süre beklemenin anlamsız olduğuna dair herhangi bir özür yok. Nasıl telafi edilir bilgi yok! Süreç hakkında bilgi yok.

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Opel Astra Elektrik Mağduriyeti!

13 Mart 2024 02:06

Burak
20 Ekim 2024 08:13

Namık
19 Temmuz 2023 00:18
Opel Paspas Yok Bayi İlgilenmiyor
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra Elektrikli Sıfır Araç Arıza

Tufan