Argun sonuçtan çok memnun

Gebze Opel Nazer Otomotiv, Servis Problemi

16 Eylül 2024 20:16
Argun'un Teşekkür Mesajı
“#opelglobal Üsküdar bayisine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. #opelnazer Gebze bayisini ise kesinlikle tercih edilmeyerek zaman kaybı yaşanmaması önerilir”

Şubat 2023 tarihinde Opel Corsa Elegance aracımı sıfır olarak Gebze Nazer Opel'den satın aldıktan sonra araç 2500 km'de arka amortisörlerde kasis/çukur geçişlerinde metal çarpması gibi çınlama sesi almaya başladım. Servis test sürüşü sonrası yaptığı kontrolde, ilk etapta sorun olmadığını söyledi. Sonrasında amortisör yaylarının oradaki hazneye taş kaçtığını, bu sebeple ses geldiğini iletti. Servisten aracı alıp (bir süre 3-5 km) gittikten sonra yine aynı ses gelmeye devam etti. Şubat 2024'te 1 yıl bakımını yaptırmak için aynı servisi tekrar ziyaret ettim, yine aynı senaryo: taş sıkışmış, ses yapıyor, çıkardık. Yine servisten çıktım, 3-5 km sonra çukurda yine aynı ses ancak vaktimin olmaması sebebi ile tekrar geri dönmek istemedim. 16 Eylül 2024 için 10:00'a randevu oluşturdum. Serviste tekrar bir bayan deftere not alarak 2. Bir randevu almış oldum ve sıra 10:29'da rötarlı bir şekilde geldi, 20916013 iş emri ile giriş yapıldı, sese ait kaydetmiş olduğum videoyu f. C. K. Beyin mail adresine ilettim ve beklemeye başladım. 11:30'da aracım halen dışarıda kontrole alınmamış, sorduğumda liftin dolu olduğunu, boşaldığında alacaklarını söylediler. 11:40'da aracı aldılar, 12:00'da çıktı, 12:20'de yıkama işlemi bitti. Bu esnada servis danışmanım f. C. K. Beye aracın durumunu sorduğumda usta sesi duymamış, yemek sonrası atölye şefinin yanına gittik, ancak atölye şefi de daha önceki servis ustalarının, servis danışmanı f. C. K. Beyin duymuş olduğu sesi duymadığını dile getirdi. Ve beraber test sürüşüne çıkıp dinleyelim dedi, bu arada saat 13:30 oldu. 14:50'ye kadar atölye şefini dışarıda, bekleme salonunda ve son olarak atölyede inerek konuşmak istedim ama maalesef kendilerine ulaşamadım. Belli ki amaçları beni oyalamak olan sevgili Nazer Opel temsilcileri görevlerini Başarı ile yerine getirdi ve aracın başına gelmediler. F. C. K. Beyden aracımı istediğimde sağ olsun anahtarımı hemen verdi ve aracımın üst otoparkta olduğunu, oradan alabileceğimi söyledi. Aracı giderek otoparktan kendim çıkardım ve şu ana kadar onlarca kez yetkili servise gittim, ilk kez böyle bir muamele ile karşılaştım.
Global bir markanın bu şekilde temsil edilmesi tamamen markaya olan güvenimi sarsmış olup, bundan sonra araçlarımı Nazer Oto'ya getirmeyip, #Opel markasının sattığı malın arkasında durmadığını da görmüş olduk.
Arızayı herkese onaylatsanız bile, atölye şefi arıza yok dediyse ilgi alaka o an kesilen bir firma, kalite standartları atölye şefini inandırmak olan #opelnazerotomotiv

05 Ekim 2024 12:02

Müşteri hizmetlerine de ilgili şikayetimi yazılı olarak iletmemin ardında, 1 gün sonra geri dönüş yapıldı ve #opelglobal Üsküdar a randevu oluşturuldu. Aracımı Opel Global de atölye şefi ile beraber test sürüşüne çıktık, sesi ilk testte duydular daha sonra farklı birkaç usta ile test sürüşüne çıktılar. Detaylı bir araştırma sonucunda aracımdan gelen ses kaynağını tespit edip sorunu çözdüklerini ilettiler. Bu süreçte servis danışmanımın B**** Beye anlayışlı ve ilgili tutumu sebebi ile çok teşekkür ederim. Sorunu görmezden gelmeyip, bütün ayrıntısına kadar inceleyip değerli vakitlerini ayıran #opelglobal Üsküdar servisine de sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonraki tek tercihim Opel Global olacaktır. Bu iletimi okuyan tüm Opel kullanıcılarına önerimde #opelglobal dir.

05 Ekim 2024 12:05

Volkan
Volkan

Merhaba, aynı şekilde arkadan gelen bir ses problemi bende de var ve serviste 4 gün kalmasına rağmen sorunun nedenini bulamadılar. Sorun nerede çıktı bilginiz var mı?

Resul
Resul

Merhaba, sesin hangi arızadan kaynaklandığı ile ilgili bilgi verdiler mi? Benzer sorunlarla karşılaşanlar için aydınlatıcı olması açısından cevap verebilir misiniz?

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
11 Ekim 2024 18:03

Nazer Otomotiv'de Çifte Sorun: Araçlarım Hasarlı Ve Hareketsiz

Hasan
19 Ekim 2024 13:58
Tc Tanzel sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

Tc Tanzel