Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Scooter: Oksitlenme Ve Garanti Hayal Kırıklığı

Ugur
13 Kasım 2024 11:08

Onvo 112 model scoter aldım. Bir gün eve geldiğimde arka tekerden tak tak sesleri duydum. Ve cihaz hareket etmedi. Ertesi günü cihaz yine aktif vaziyetteydi 1 km gittim yine aynı sorunla yolda kaldım. Ürünümü servise götürdüm 2 hafta sonra servis arayarak ürününüzün motoru sıvı temasından dolayı oksitlenmiş ve beyin yanmış hem beyin hem motor değişimi için 7200 TL gibi bir rakam ödemem gerektiğini söyledi. Ürünü yağmurlu havada kullanmadım su temasında bulundurmadım. Arka motorda oksitlenme var dedi. Eğer cihaz normal hava koşullarında ufak bir ıslak zeminde bile bu hasarı sağlıyorsa üretirken bunu düşünmeleri gerekiyordu. Ayrıca hem motor hem beyin oksitten dolayı yandı deniyor. O zaman sistemi yaparken oksitlenme olmayacak bir sistem yapılmalı. Ürünü aldığıma alacağıma pişman oldum. Garanti kapsamındaki ürüne kendi müdahalem sonucunda bir arıza olsa kabul ederim. Ya da gerçekten bir su birikintisine soksam tekerleri aşacak seviyede kabul ederim. Ama tarafıma verilen oksitten dolayı beyin yanmış motor yanmış bu sebeple garanti kapsamında değil deniyorsa yazıklar olsun. Ayrıca sözde Türkiye'de üretilen bir ürünümüz bu scoter. Bir kez daha anlıyorum ki ithal ürünler daha iyi seviyede ve teknik servisleri daha dürüst çalışıyor. Yine yanıltmadı memleketimin üreticisi. Teşekkür ediyorum. Sattığınız ürettiğiniz ürünün sonuna kadar arkasında duran bir firma olduğunuz için.

13 Kasım 2024 16:03 (Şikayetten 4 saat sonra)
18 Kasım 2024 10:41
19 Kasım 2024 10:38

Mucahit sonuçtan hiç memnun değil

Onvo OV12 Xplus Scooter'da Garanti Sorunu Ve Sürekli Arızalar

Mucahit
16 Eylül 2024 21:46
Onvo OV12 Xplus Scooter'da Garanti Sorunu Ve Sürekli Arızalar
Vatan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan
26 Temmuz 2024 00:35
Onvo Scooter Pişmanlığı, Yerli Değil Yedek Parça Yok
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Ov 012 X Plus Teknik Servis Hatası

Gökhan
10 Ekim 2023 15:38
Onvo Ov 012 X Plus Teknik Servis Hatası

Anıl
29 Eylül 2023 19:31
Necdet sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Ov 12 Plus Scooter'da Bitmeyen Sorunlar

Necdet