Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

Onvo RX6+ Fren Sorunu Ve Müşteri Hizmeti Endişesi

05 Kasım 2024 10:17

Merhabalar, Onvo RX6+ model elektrikli scooter'ım var. Yaklaşık bir buçuk ay önce Ankara'daki Onvo Fabrika Satış mağazasından cihazı satın aldım.
Son iki gündür cihazın arka fren kolu çok yumuşamaya başladı ve bugün itibariyle hidrolik mekanizmaya sahip olan arka frenim tutmuyor. Bu sebepten dolayı yaklaşık 4 kaza atlattım. Cihazımın garantisi olduğu için satın aldığım yere başvurdum. Böyle bir sorunla karşılaştım diye bana verdikleri cevap, cihazı bizde bırakmalısınız, yaklaşık 4 gün sürer oldu. Ama ben cihazımı gündelik olarak kullanıyorum. İş yerim evime çok uzak, bu sebepten dolayı scooterımı kullanamazsam benim için çok zorluk olacak. Onvo ekibine güveniyorum, konuyla alakalı bana sağlıklı bir dönüş yapılacağını umuyorum.
Şunu da eklemekten kaçınmayacağım, bu fiyata kesinlikle daha iyi scooterlar alabilirsiniz. Onvo RX6+ pişmanlıktır.

06 Kasım 2024 10:01 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Sedef. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

06 Kasım 2024 10:05

İlginiz için teşekkür ediyorum Konuyla alakalı çözüm sağlayabilirsek çok daha memnun olurum

06 Kasım 2024 10:08

23 saat sonra onu o yetkilisi şikayetime dönüş yaptı süresi takip ediyoruz gelişme olacağını ümit ediyorum

08 Kasım 2024 10:14

Onvo şirketi'den hiç memnun kalmadım herhangi bir dönüş yapılmadı

11 Kasım 2024 11:31
13 Aralık 2024 09:05

Merhabalar 8 Kasım'da ilk şikayetimi Yapmışım şikayet sonrasında Scooter'ımı 10 no Ankara Fabrika Satış mağazasına götürdüm yaklaşık 2 gün serviste durdu ve bana fren hidroliklerimin bir şekilde boşaldığını ve yeniden fren hidroliği doldurmaları gerektiği söylendi bunun içinde 400 TL aldılar fiyattan yana hiç sorunum yok Yalnızca benim sorunum zaten Scooter'ım fren Kolumdan Hidrolik yağ sızıntısı olduğu ve bu şekilde yağı bittiği için ben yetkili servise başvurdum önemli değil yaklaşık bir ay geçmiş 11 Aralık itibari ile yine aynı yerden Scooter'ın fren kolundan hidrolik yağsızın tası mevcut yine frenim yavaş yavaş tutmamaya başlıyor Yani bunlar bana bir aylığına geçici bir çözüm sağladılar hiç memnun değilim Üstüne bir de para aldılar parasında değilim ama Bari bu işlemin fabrika hatası olduğundan dolayı onunla tarafından karşılandığını söyleseler çok daha iyi olur çünkü yarın Scooter'ıma bir daha götüreceğim ve fren hidrolik yağı boşaldığı için tekrar bir 400 TL vereceğim dediğin gibi her ay bunu tekrarlamam gerekiyor Muhtemelen çünkü onu bu fabrika satış mağazasındaki teknik servisin bu işlemle alakalı kalıcı bir çözümü yok Tamamen geçici bir çözüm üretiyorlar hiç memnun değilim Ne gerekiyorsa yapılmasını talep ediyorum

13 Aralık 2024 09:10

Sayın Onvo yetkilisi, 8 Kasım tarihinde yaşadığım şikayet üzerine Scooter’ımı Ankara Onvo Fabrika Satış Mağazanıza götürdüm. Serviste yapılan inceleme sonucunda, fren hidrolik yağımın bir şekilde boşaldığı ve yeniden doldurulması gerektiği bilgisi verildi. Bu işlem için tarafımdan 400 TL ücret alındı. Fiyattan yana bir sorunum olmamasına rağmen, yaşadığım sorun tamamen kalıcı bir şekilde çözülmedi. 11 Aralık itibarıyla aynı problem tekrar ortaya çıkmıştır. Scooter’ımın fren kolundan tekrar hidrolik yağ sızıntısı meydana gelmiş ve frenlerim yine tutmamaya başlamıştır. Teknik servisin yaptığı işlem açıkça kalıcı bir çözüm sağlamamış, yalnızca geçici bir işlem yapılmıştır. Daha da önemlisi, bu sorun bir fabrika hatasından kaynaklanıyor gibi görünüyor ve bunun sorumluluğunun tüketiciye yüklenmesi kesinlikle kabul edilemez. Şikayetim şudur: 1. Geçici çözümlerle yetinilerek aynı sorunun tekrarlamasına neden olunması kabul edilemez. Teknik servisin yaptığı işlem başarısızdır ve hatalarını tekrar tekrar bana ödetmek istemektedir. 2. Bu problemin fabrika hatası olduğu açıkken, neden bu durumun ücretini tüketici olarak ben karşılamak zorundayım? 3. Her ay 400 TL ödeyerek aynı hatayla karşılaşmaya devam edeceksem, bu ürünü kullanmamın bir anlamı kalmamaktadır. Benim talebim çok açık ve nettir: Bu soruna kalıcı bir çözüm getirilmesini, Teknik servis tarafından alınan ücretin iadesini, Eğer bu bir fabrika hatası ise, sorunun ücretsiz olarak çözülmesini istiyorum. Eğer gerekli işlemler yapılmazsa, tüketici haklarımı sonuna kadar savunacağımı ve konuyu Tüketici Hakem Heyeti’ne taşıyacağımı belirtmek isterim. Gereğini yapmanızı rica ederim.

Koray sonucu yetersiz buldu

Onvo RX05 Elektrikli Scooter

Koray
07 Eylül 2024 16:02
Osmn sonuçtan hiç memnun değil

Osmn
24 Şubat 2024 18:49
Onvo Daha İlk Günden Aldığıma Pişman Ettiler

Onvo Markasının Yaptığı Scooter Ve Umursamazlığı

Ebrar
14 Ağustos 2024 17:15
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
09 Kasım 2023 13:44