Onvo Rx1 Gaz Almıyor

Cengizhan
13 Eylül 2024 10:42

Onvo Rx1 - 8 Eylül Pazar günü D&R den satın aldım. Pazartesi kurulumunu yapıp salı günü 7-8 km link yol yaptım. Eve gelip şarja taktım. Ertesi gün tekrar kullanım için cihazı açtığım da gaz almadığını gördüm. Herhangi uyarı hata vs yoktu. 12 Eylül de teknik servise götürdüm. Arızaya müdahale edemiyoruz. Görselleri aldık. Firmaya raporladık 1 hafta içinde bilgi gelir dediler. Fakat 1 haftadan fazla süreceğini ve 14 günlük iade sürecimin biteceğini sonrasında daha fazla sorun yaşayacağımı düşünmem sebebi ile hemen Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru da bulundum. Onvo Scooter alıp binlerce mağdur olan görüyorum.

16 Eylül 2024 07:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

18 Eylül 2024 16:32

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Zeynep. Şikayetiniz ile ilgili sizleri aradık fakat ulaşamadık. Yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimizi arayabilirsiniz.

Sinan
Sinan

Merhaba cengizhan bey. Bu sabah bende de aynısı oldu şifrem yoktu şifre koydum geçti. Şifreniz varsa da şifreyi sıfırlayın geçiyor.

Onur
21 Temmuz 2025 15:18
Onvo Scooterda Donanım Arızası Sonrası Yaşanan Kaza Ve İlgisiz Servis
Necip sonuçtan hiç memnun değil

Necip
10 Mayıs 2024 14:05