Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Kumanda Eşleşmiyor Ve Bluetooth Kulaklık Ses Kopmaları

30 Ekim 2023 18:25

1 sene önce Onvo ov65f900 model Android TV aldım. Sorunlu çıktı. Servis ürünü fabrikaya aldı. 1 buçuk ay incelediler. TV'mi zor zar değişim yaptırıp, geri aldım. Fakat halen sorun devam ediyor. (bu tarifte 23.10.2023 servisi aradım) durumu belirttim. Kumanda eşleştirilmiyor ve eşleşse bile yine düşüyor. Sesli komut veremiyorum.

Bu yüzden ve 4 çeşit bluetooth kulaklık denedim, eşleşiyor fakat 2 ve 3 metreden bile çekmiyor, kesik kesik geliyor. Ses servise belirttim, ana kart kaynaklı olabileceğini ve servise alıp hangi kart arızalı ise sipariş vereceklerini dile getirdiler. (bugün tam 1 hafta oldu 30.10.2023) halen cihazıma kumanda testi yapmışlar bluetooth testi yapmamışlar. Ben kulaklıklarımı götürdüm, test ettik aynen kesiliyor. Ses çekmiyor bluetooth, demem o ki 1 hafta boşuna yatıyor. Televizyonum evde,2 kızım var birisi İngilizce çalışmaları var, diğeri bebek izlemek istiyor. Ama ağırdan alınıyor. Rica ettiğim halde lütfen sorunuma kalıcı çözüm bulunmasını ivedilikle rica ediyorum.

31 Ekim 2023 08:20 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. ONVO Müşteri İletişim Merkezi

02 Kasım 2023 10:37

Halen tarafıma bir dönüş yapılmadı Onvo merkezinden

04 Kasım 2023 13:55

Gökhan Bey, Kayıtlarınız kontrol edildi, parça sevkiyatı sağlanmıştır.

04 Kasım 2023 14:07

Parça için mail atılmış halen geri dönüş yapılmamış servise ivedi ile dönüş yapılmasını ve bir an önce parçanın servise intikal edip televizyonumuzun onarılmasını rica ile talep ediyorum lütfen

06 Kasım 2023 09:52

Bugün 2 hafta oldu televizyonum serviste yatıyor halen tarafına hers dönüş olmadı ve şunu belirtmek isterim ki Onvo alacak kişiler bu yazımı gözden geçirsin Türk malı diye aldım alacağıma pişman olduk

06 Kasım 2023 09:53

Ayrıca servis istenilen parçadan farklı parça yönlendirildiğini dile getirdi

Onvo Televizyonumun Bluetooth Sorunu Çözülemiyor, İade Talep Ediyorum

01 Kasım 2023 12:44

Onvo TV 60 Gündür Serviste Değişim İçin Bekliyor

Burhan
20 Eylül 2023 17:35
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Ece
02 Ağustos 2023 23:26