Abdurrahman sonuçtan çok memnun

Onvo Dünyanın En Kötü TV Markası!

Onvo Dünyanın En Kötü TV Markası!
Abdurrahman
30 Eylül 2024 16:43

Onvo TV ürünümü Trendyol üzerinden aldım. Kurulumu sağlandıktan sonra ekranda yeşil şeritler çıkmaya başladı. Ekran komple karardı ve görüntü sistemi çöktü. Durumu garanti servisi için bir bölge servisine yönlendirdiler. Bu kadar ilgisiz, duyarsız, saatler, günler ve aylar sonra geri dönüt aldığım bir servis olamaz, ancak bu kadar kötü olabilir. Hiçbir şekilde üslup ve diyalog yok, azarlarcasına bir konuşma ve sorunlarımı kale almama beni buraya yazmaya artık mecbur etti. Yetkili kim varsa buradan görüp bunu soruşturmasını istiyorum. Hayatım boyunca hiçbir şekilde Onvo markasının ürününü almayacağım, çevremde aldırtmayacağım. Müşteri hizmetleri ve çağrı merkezinden yönlendiren, konuştuğum kişiler de hiçbir şekilde sağlıklı çözüm ve müşteri memnuniyeti haklarını baz alarak gerekli işlem kolaylığını sağlamadı. Ürün müşteri temsilcileri dinlemekten çok başından atıp servise yönlendirmeye gidiyor, sorunumu dinlemiyorlar. Hiçbir şekilde böyle bir markanın nasıl olur da bu kadar kötü tavır sergiler müşterisine, aklım almıyor. Yıllarca iyi bildiğim markayı dünyanın en kötü markası olarak görüyorum. Sadece buraya değil, çeşitli merciler üzerinden de bu durumu şikayet edip bildireceğim ve diğer insanların da bu mağduriyeti yaşamasına bir nebze engel olurum. İnşallah bu şikayet gerekli müdür ve sorumlu genel şef ve amirler tarafından kale alınır çünkü ben kendi açımdan gerekeni yapacağım!

01 Ekim 2024 07:24 (Şikayetten 14 saat sonra)
04 Ekim 2024 10:00

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek

Eda
24 Ağustos 2023 22:41
Onvo Bozuk TV İadesi
Onvo Bozuk TV İadesi
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Semra
29 Mart 2025 00:00