Onvo 85 İnç Televizyon Hakkında

01 Mart 2024 22:30

Onvo 85 inç televizyon aldım. Aldığım gün teslim edildi çok güzel. Ertesi gün servis geldi kurulumu yapıldı. O da tamam. Gel gelelim televizyon 4 saat çalıştı. Bir daha da çalışmadı. Değişimi yapılacakmış. Bekliyorum 10 günü geçti zannedersem. Acaba bu yüzyılda gelir mi? Şöyle bir yorumlara baktım eyvah dedim. Meğerse ne kadar çok şikayetler varmış. Bilseydim bu markayı tercih etmezdim ama ne yazık ki almış bulundum. Yerli malı iyi olur dedim kendi markamızdır dedim, yanıldım mı acaba? Yetkililerden bir cevap bekliyorum. Ya değişim yapılsın, ya param geri iade edilsin ya da adliye iki durak ileride.

02 Mart 2024 08:12 (Şikayetten 9 saat sonra)
02 Mart 2024 08:45

Cevabınızı bekleyeceğim. İnşallah bu sorun çözülür.

02 Mart 2024 15:01
05 Mart 2024 22:48

İki haftadır sorunum çözülmedi. Beni Onvo televizyon aldığıma pişman edeceksiniz en sonunda. Ya bu televizyonu acilen değiştirin, ya gelip ürününüzü geri alıp götürün ödediğim parayı iade edin yoksa Tüketici Hakları'na ve adli mercilere şikayette bulunacağım.

25 Ekim 2024 14:06

1 Mart'tan bugüne tam 8 ay geçmiş ve hâlâ Onvo TV sorunu giderilemedi. Ne arayan var ne soran var. Şunun şurasında ne kaldı ki 14 ay sonra garantisi dolar, paramızla yaptırırız nasıl olsa değil mi? Marka olmak bir ürünü üretip satmak ve satış sonrası ürününün arkasında durmaktır.

03 Şubat 2025 13:54

AA neredeyse 1 yıl olmuş ama hâlâ ne arayan var ne soran var. Çok iyi bir markaymış. Sat gitsin. Gerisini boş ver. Ürün bozukmuş, tamir edilecekmiş, değişimi yapılacakmış, vesaire vesaire falan filan işte. Mağazalarda alışveriş merkezlerinde gördüğüm her yerde aman diyorum Onvo yu evinize sokmayın sizde benim gibi pişmanlık yaşamayın. Paranızı boşa harcamayın. Vallahi böyle diyorum. Bir daha Onvo mu? Düşmanıma dilemem. Yetkili servisler bile zor durumda kalıyor. Nasıl bir ürünse parçası yok tamir edilemiyor. Sanırım parçalar uzaydan gelecek. Böyle yazmak istemezdim. Güzel şeyler yazmak isterdim. Lakin durum bu. Çok üzdünüz beni televizyon konusunda gerçekten keşke almasaydım diyorum ama iş işten geçtikten sonra son pişmanlık fayda etmiyor vesselam.

Güldan
Güldan

Benim Onvo TV 2 aydır arızalı hala onarılmadı

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
09 Kasım 2023 08:24
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
29 Eylül 2023 19:47
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Yeni TV'de Sürekli Sorunlar Ve Servis Yetersizliği

Emre