Sahand sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 007 Model Kilit Mekanizması Yok

Onvo 007 Model Kilit Mekanizması Yok
17 Mart 2024 23:26

Sayın yetkili, 10 Mart tarihinde sizden satın aldığım 007 Scooter modeli Onvo marka ürünle ilgili bir şikayette bulunmak amacıyla yazıyorum. Üzülerek belirtmek isterim ki, söz konusu ürününüzde eksik bir özellik bulunmaktadır. Satın almış olduğumuz ürününüzü, kendi internet sayfanızda ve kullanım kılavuzundaki resimlerde bile gördüğümüz gibi, kilit anahtar mekanizmasıyla birlikte teslim almayı bekliyorduk. Ancak ürünü açtığımızda, bu önemli parçanın eksik olduğunu fark ettik.

Hemen satın aldığımız gün, sorunu bildirmek amacıyla firmaya e-posta yoluyla ulaşmaya çalıştık. Ancak ne yazık ki, herhangi bir geri dönüş alamadık. Ürünün, internet sitelerinde ve youtube.com sayfalarında tanıtıldığı gibi olmadığını belirtmek isterim. Bu eksik parçanın tamamlanmasını talep etmek istiyorum.

Ürünün eksik özelliğinin derhal düzeltilmesini ve kilit anahtar mekanizmasının tarafıma sağlanmasını rica ediyorum. Ayrıca, ürününüzü satın almadan önce yaptığım araştırmalar ve tanıtımlarınız sonucunda, tam ve eksiksiz bir ürün almayı hak ettiğimi düşünüyorum.

Bu nedenle, ürününüzdeki eksikliğin derhal giderilmesini ve tarafıma eksik parçanın temin edilmesini talep etmekteyim. Konuyu acilen çözmenizi ve bu şikayetinizi dikkate almanızı umuyorum. Aksi takdirde, tüketici haklarımı korumak adına gerekli yasal adımları atmaktan çekinmeyeceğimi belirtmek isterim. En kısa sürede geri dönüşünüzü ve sorunun çözümünü bekliyorum. Saygılarımla, 055 867 ** **.

18 Mart 2024 07:26 (Şikayetten 7 saat sonra)
18 Mart 2024 08:41
19 Mart 2024 10:01

Herhangi bir çözüm sunulmadı, firma kendi takdirine göre bu özelliği kaldırmış ve ilginç olan, kutuda çıkan broşürde bile resimlerde bu özellik görünmektedir. Basit bir örnek vermek gerekirse, siz bir araba satın alırken X ve y özelliklerini görüyorsunuz, ancak teslim aldıktan sonra X özelliğinin olmadığını fark ediyorsunuz. Firma hala aynı şekilde pazarlandığını iddia ediyor, ancak bu özelliği kaldırmış olması, vatandaşların bu çeşit "ticaret" adını takmalarına kendileri karar versin. Onvo alacak kişiler 2 kere düşünsün muhatap yok kendileri ne deseler oymuş efendim

Oktay
05 Eylül 2023 00:01
Onvo Marka 007 Scooter Arızası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 007 Scooter'da Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

15 Ağustos 2025 22:48
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Onvo 007 Scooter: Yetkili Servis Mağduriyeti Ve İşlev Kaybı

Tülin
29 Kasım 2024 00:09
Onvo 007 Scooter: Yetkili Servis Mağduriyeti Ve İşlev Kaybı
Bora sonuçtan hiç memnun değil

Bora
01 Ağustos 2023 17:41