Merve sonuçtan çok memnun

27 Kasım 2024 22:35

İsim olarak sürekli tercih ettiğimiz yerden biraz önce 2 adet zurna alıp evde yemek için paket yaptırdı eşim. Evde dönerin içi dikkatimi çekti. Resmen deri parçaları, 1 tane bile döner parçası yok. Aldığımız şubeyi aradığım zaman kasadaki bayan arkadaş 'Kusura bakmayın lütfen, bugün çok yoğunduk, döner kalmadı, ustalar bu şekilde çözüm buldu,' diyor utanmadan. Yani kaldıysa yok diyeceksin o zaman kardeşim, sen bana deri vermişsin, resmen çöpe atılacak parçaları koymuşsunuz diyorum. 'Çok haklısınız, özür diliyorum. Yarın size yeni zurna yaptıralım, gönderelim,' diyor. Daha oradan döner mi yenir? Ücret iademi istiyorum. İnsanların sağlığını bu şekilde isim yapmış bir şirket olarak hiçe saymayın, rica ediyorum. Midem bulandı tavuktan da dönerden de. Tavuğun hepsi bu şekilde, bir dilim et yok. Ayıptır, insanlar kolay kazanmıyor. Bunu zehir ettiniz günümü.

28 Kasım 2024 09:12 (Şikayetten 10 saat sonra)
28 Kasım 2024 11:37

Merhabalar geri dönüş için çok teşekkür ederim. Ankara-Keçiören gazino şube. Gerçekten bir hayal kırıklığıydı bunun sırf yoğunluktan dolayı bir de kampanya varmış sanırım onun için bu şekilde bile isteye ustaların yapması çok üzdü beni. Kasadaki bayan aradığımız zaman yoğunluktan dolayı ustalar o şekilde yaptı çok haklısınız diyerek beni teselli etti sağ olsun markanıza hiç yakıştıramadım en sevdiğim döner yeriydi dönerden tiksindim dün :(

28 Kasım 2024 11:46
28 Kasım 2024 11:48

Bu arada ben şirketinizden bana karşı 1.01 şey talep etmek için bu şikayeti oluşturmadım sadece gerçekten çok sevdiğimiz bir yerdi ve aramızdaki mesafe de biraz fazla olmasına rağmen oradan başka bir yerden almıyorduk yani ve bazen insanların tekrar tekrar yeniden alabilecek güçleri olmuyor durumları olmuyor dünkü bir hayal kırıklığıydı Parası pulu da önemli değil dün çocuğum akşam oturdu yedirmedim diye hüngür hüngür ağladı yani böyle şeye gerek yoktu bence gene de tabii ki şirketinizlik bir durum değil bence şahıslık bir durum bunu yapan ustayla alakalı bence bilmiyorum gene de sağ olun beni dinlediğiniz için sağ olun

28 Kasım 2024 13:34

Tamam eğer ararlarsa buradan sizi bilgilendireceğim teşekkür ederim ilginiz için Allah razı olsun

29 Kasım 2024 13:07

Müşterimiz ile görüşülerek memnuniyet sağlanmıştır. Saygılarımızla, Öncü Döner