Ali sonuçtan hiç memnun değil

Omix Antalya K. V. K Teknik Servis

Omix Antalya K. V. K Teknik Servis
01 Nisan 2024 12:21
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Uzun bir beklemeden sonra omix den Mehmet bey sayesinde yeni telefonumuz sonunda geldi. Kendisine ve Omix ailesine teşekkür ederim ve anlaşıldı ki sorun Omix de değil k. V. K da.”

Omix X700 marka cep telefonumu 01.03.2024 tarihinde ekran arıza sebebi ile satın almış olduğum Alanyum Teknosa ya götürdüm kendileri bana yardımcı olarak telefonumu Antalya KVK servisine gönderdik. Birkaç gün sonra iç ekran kırığı var diyerek ücret talebinde bulundular. Kabul ettim gönderdim.
Bugün tam 1 ay olmasına rağmen hala parça beklendiğini internet sitesinden gördüm. Antalya KVK ya durum hakkında bilgi almak için telefon açtım ve telefona çıkan hanımefendi beni azarlarcasına telefonda yedek parça gelmedi beklemeniz gerek diyerek tersledi.
Hem 1 aydır mağdur oldum hem akıbetini öğrenmek için aradığımda fırça yedim. Yasal sürem dolduğundan dolayı bu telefonu kesinlikle istemiyorum. Omix aldım rezil oldum.

02 Nisan 2024 13:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. . Konuyla ilgili bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz şikayet var üzerinden tarafımıza dönüş yapabilir yada müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

02 Nisan 2024 15:16

Değerli Kullanıcımız, Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

15 Nisan 2024 12:55

Omix Türkiye hiçbir şekilde yardımcı olmadı gazımı almak için aradılar tabii ki inanmadım bugün 45 gün oldu ne telefonum geldi ne de yenisi verildi hala parça bekleniyor diyorlar tüketici mahkeme heyetine müracaat etmekten başka çare bırakmadılar ne deyim insanların zamanını vaktini parasını böyle çalıyorsunuz.

15 Nisan 2024 14:20

Değerli Kullanıcımız, Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye omix.com.tr

17 Nisan 2024 10:05

19 Nisan 2024 10:08

30 Nisan 2024 10:32

Değerli Kullanıcımız, Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geri bildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla omıx Türkiye omix.com.tr

06 Mayıs 2024 14:25

Ercan
03 Şubat 2025 13:12

Omix X600 İle Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Arayışım

Osman
11 Şubat 2025 10:07
Ali sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2024 20:26
"Bugün (21.08.2024) tarihinde sıfır Omix X5 marka telefonum eline geçti. Telefonum bir üst modeli değişti. Markaya ve müşteri temsilcisi Mehmet Bey'e tekrar teşekkürle"

Çetin
26 Haziran 2024 16:46
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
27 Kasım 2024 12:40