Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Okyanus Koleji'nde Saygısızlık Ve Haksız Ücretlendirme

14 Aralık 2024 17:18

Okyanus Koleji Beylikdüzü İlkokulu hakkında şikayetçiyim.

Geçen sene çocuğumu ilkokul birinci sınıfa yazdırırken özel sebeplerimizden ötürü erken kayıt dönemi olan Aralık ayında değil de Mayıs ayında kayıt ettirdik. Fiyat her ay zamlanacak dediler. Kabul edip yüksek fiyattan ödedik. 14 Aralık 2024'te erken kayıtlar başladı. Dediklerinde ilkokul iki için kayıt yenilemeye gittiğimizde, 'Siz geçen sene geç kalıp yüksek fiyattan ödeme yaptığınız için bu sene kayıtlar açılır açılmaz gelseniz de geçen seneki gibi yüksek fiyattan ödeme yapacaksınız.' dediler. Biz böyle bir şey geçen sene söylenmedi. 'Niye böyle yüksek para istiyorsunuz?' dediğimizde, 'Bunu bilmeniz lazım, bunu akıl edemiyor musunuz?' diye hakaret edildi. Nasıl bilebiliriz ki bu uygulama doğru değil vs. konuşurken, 'Diğer randevularım geldi. Sizi dışarı alayım.' dendi. Bu nasıl muamele hocam, biz böyle bir şey görmedik dediğimizde, 'Ben kaç yıldır buradayım, sıkıntı sizde, ben gayet normalim.' dendi. Daha aklıma gelmeyen türlü türlü terbiyesizlik ve saygısızlık yapıldı. Dışarıda sıramızı beklerken yanımda duran veli ile sohbet ederken, 'Bizi dışarıda karşı kötülüyorsunuz.' gibi bir de iftira atıldı. Halbuki sıradan bir sohbetti. Paramızla rezil olup saygısızlık gördük. Geçen seneki ilkokul müdürü bayan çok iyiydi. Bu seneki yeni gelen E*** Y***** denen müdüre hem sorunlu hem saygısız, hem uzlaşmacı olacakken kendisi sorun çıkarıp hakaret ediyor. Hem okuldan hem de özellikle ilkokulu müdiresi E*** Y*****'dan şikayetçiyim. Bu kişi bırakın bir firmada müdür olmayı, eğitimci olmayı, herhangi bir yerde herhangi bir insan ilişkisi olan bir işyerinde çalıştırılması mümkün değil. Bize saygısız davranıyor. Bize bizim saygısız olduğumuzu söylüyor. Karşısında şok olup birbirimize bakıyoruz.

Melis
Melis

Bu okul tamamen pişmanlıkmış 3 kuruşluk insanların elinde çocuklarımız bu kadar benzerlik olmaz dahada senenin başındayız nereden yazdırdım bu okula ya çok pişmanım

Eda
Eda

Evet çok saçma fiyat politikaları ve düzeltmeye yönelik bir çabada yok resmen geçen yıl kandırdık bu yılda ödeyin modundalar bende çok pişmanım verdiğime maalesef

Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Okyanus Kolejleri  Beylikdüzü Kampüsü 2024-2025 Fahiş Zamlar!

24 Aralık 2023 21:41
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Okyanus Koleji Fahiş Fiyat Uygulaması

05 Ocak 2024 10:29