Murat sonuçtan hiç memnun değil

Ödeal Mağdur Ediyor Eski Pos Çekmiyor 10.000₺ Zararım Var

07 Ağustos 2024 18:58
06 Ağustos 2024 15:46

Eski postları veriyorlar ve mağdur oldum ciro kaybettim nereden baksanız 10.000₺ zararım var Ödeal müşteri hizmetlerini defalarca aramam rağmen gelen giden yok

07 Ağustos 2024 20:51 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Ağustos 2024 21:44

Merhaba, Tarafımızdan ilgili ekiplerimizce cihazınıza müdahale ikinci defa sağlanmıştır. Saygılarımızla

09 Ağustos 2024 17:14

08.08.2024 tarihinde Ödeal teknik servisi geldi cihazı değiştirdi pax a910s kodlu cihazla 08.08.2024 tarihinde cihazı kullandım sorun olmadan fakat 09.08.2024 cuma tarihinde cihaz hiçbir şekilde kartı okumayıp satısı gerçekleştiremedi ve Ödeal bana 27.000₺ satış kaybetdirdi benim bu mağduriyetimi gidermesini istiyorum ve yetkili birisini bulamıyorum teknik servis yönlendiriyorlar be 2 gün sonra geliyor bana sistemden daha yeni düştü diyor teknik servis Ödeal çok acemi mağdur eden yetkili bulamadığınız kendi basına ne yaparsan yap diyen bir servis Ankara ekibi hülya hanım bağlantımı yaptı ve satış yapılana kadar çok kibar olup her türlü desteği vereceğimi söyleyip 3 cihaz değişmesine rağmen ben bir şey yapamam deyip köseye çekilen hanımefendi siz sorun yaşadığınız yapabileceğiniz sadece servisin 2-3 günde gelmesini bekleyip satış kacırmanızdır böyle bir sistem olamaz böyle bir mağduriyet yasanamaz böyle acemi bir şirket sistemi olamaz sonuna kadar şikayetçi olup ticaret mahkemesine taşıyacağım benim zararımı kimse karşılamıyor

09 Ağustos 2024 17:17

27.000 TL satış kaçırdım kim mağduriyetimi giderecek CİMER ve ticaret mahkemesine başvuracağım

09 Ağustos 2024 17:30

Merhaba, Servis talebiniz tekrar ilgili ekiplerimizce oluşturulmuştur. İlgili servis firması tarafından tarafınıza yine müdahale sağlanacaktır. Saygılarımızla

09 Ağustos 2024 17:37

Buradan an ve an her şeyi anlatacağım acaba teknik servis kaç günde gelecek bu mağduriyeti ve ciro kaybını bana yasatdınjz başkası yasamasın ve sonuna kadar ticaret mahkemesine davamı açacağım burdakilerin hepsi delil olarak kalacak

11 Ağustos 2024 18:23

11.08.2024 cihazım yine çekim yapmıyor ve ben ciro kaybediyorum kötü cihazları verip mağdur oluyorum 10.08.2024 tarihinde teknik servis arkadaş geldi cihaza reset falan attı o gün çekim yaptım ertesi gün yani bugün 11.08.2024 çekim yapamıyorum ve beni baş başa cihazla bıraktılar yardım yok ama bu işi ticaret mahkemesinde çözeceğim benim ciro kaybımı karşılayacaklar yazışmaların hepsi delil olarak kabul ediyorum Yani Ödeal ile çalışılmasını mağdur edileceğinizi söylüyorum

Ödeal Pax A910SF Cihazı Ödeme Alamıyor, İade Ve Ücret İadesi Talebi

Timuçin
17 Nisan 14:38
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Ödeal Pos İşlem İzni Yok Hatası Müşteri Memnuniyetini Ve Nakit Akışını Zedeliyor

Anıl
17 Nisan 09:34