Odeabank Kampanya Mağduriyeti - Fon Kampanyası

17 Kasım 2023 13:03

Düzenledikleri fon kampanyasının tüm şartları sağladığım anda iptal ederek pek hoş karşılanmayacak bir aksiyon almışlardır. Mobil bankacılık uygulaması üzerinden kampanya sayfasına ilk giriş yaptığımda 437 bir süre sonra ikinci kez giriş yaptığımda 639 ve en son dün akşam giriş yaptığım 37 sayılarını gözlemledim. İlgili kampanya sayfasındaki sayacın nasıl çalıştığını sadece kendileri biliyorlar. Kampanyaya yatırım şartını sağlamadan başvurulamayacağı göz önüne alındığında Odeabank'ın keyfi bir şekilde kampanyayı iptal ettiği sonucuna ulaştım. Bu şekilde keyfi uygulamaları olan - şeffaf olmayan - bir banka ile çalışmayı tekrar gözden geçireceğim. Talebim 2000 kişi şartının tam olarak nasıl sağlandığının tarafı bildirilmesi. Bu bildirim yapılırken kampanya sayfasına giriş yaptığımda gördüğüm sayıların çalışma prensibinin "mantıklı" bir şekilde aktarılmasıdır. Bu koşulun sağlanmadığı durumda hesabımı kapatacağım. Hesabı olan dostlarımdan da Odeabank ile çalışmamalarını rica edeceğim.

17 Kasım 2023 13:16 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Müşterimizin sitenize iletmiş olduğu mesaj bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. En kısa sürede müşterimize bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Odea Bank A.Ş.

18 Kasım 2024 20:59
Odeabank Mobil Uygulama Doğrulama Sorunu
Odeabank Mobil Uygulama Doğrulama Sorunu
Burçin sonuçtan memnun

Burçin
22 Mayıs 2024 09:56
"Eylem Hanım'ın düzgün iletişimi ve sorun çözme yaklaşımına istinaden buradan kendisine teşekkür etmek istedim. Bir başka çalışanınızın eksikliğini iletişimi sayesinde çözdü."
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Odeabank Kampanya Ödülüm 30 Gündür Yatırılmadı

21 Mayıs 2025 18:24